DRAMA U SUDNICI

VIDEO Ljubavnice osuđene na doživotni zatvor zbog ubojstva djevojčice (3): Nakon presude obje su pale u nesvijest

Trogodišnja Serenity Richardson ubijena je jer joj je slučajno 'pobjeglo' na tepih. Ljubavnice su se branile da nisu znale da će premlaćivanje ubiti djevojčicu

CHARLESTON - Prava drama odvijala se u sudnici u Charlestonu u američkoj saveznoj državi Južna Karolina kada su Erica Mae Butts i Shanita Latrice Cunningham, inače ljubavnice, počele jecati, plakati i nekontrolirano hiperventilirati pošto ih je sutkinja osudila na kaznu doživotnog zatvora za ubojstvo trogodišnje djevojčice.

Pravosudni policajci morali su Ericu i Shanitu dizati s poda sudnice te ih pomoću stolaca odvesti iz sudnice. Majku Erice Butts osiguranje je izbacilo iz sudnice nakon što se počela derati.

Erica i Shanita, obje 25-godišnjakinje iz Summervillea u Južnoj Karolini , prošlog su petka osuđene na kaznu doživotnog zatvora jer su 2009. godine do smrti premlatile trogodišnju Serenity Richardson dok je bila kod njih na čuvanju.

- Gotovo nemoguće je riječima točno objasniti što su ove žene učinile sirotoj djevojčici. Neprestano su je tukle s remenom i držačima za kapute. Otisci predmeta mogli su se vidjeti na njezinu tijelu. Ne postoji mjesto na djetetu koje je prošlo bez ozljeda, osim tabana - izjavila je Elizabeth Gordon, pomoćnica glavnog tužitelja u okrugu Charleston.

Osuđenice su djevojčicu pretukle jer joj je 'pobjeglo' na tepih, a kao objašnjenje za svoje postupke su izjavile da 'nisu znale da će je to ubiti'. Kada je medicinska ekipa došla do nje više joj nisu mogli pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 14:01