STRAVIČNA NESREĆA

VIDEO: KRŠ I LOM U SREDIŠTU GRADA Sudarili se dva tramvaja i kamion, veći broj ozlijeđenih

 YouTube

BEOGRAD - Više od 20 ljudi ozlijeđeno je u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu u ponedjeljak poslijepodne kada je kamion udario u dva tramvaja.

Prema pisanju Blica , za nesreću je kriv vozač kamiona koji je prvo udario u prednji dio jednog tramvaja, nakon čeka se odbio pa je naletio na drugi.

Sedam ekipa Hitne pomoći i dva transportna vozila stigla su na mjesto nesreće, a dvije osobe su prebačene u Urgentni centar te se bore za život.

- Kamion je išao paralelno s tramvajima. Prvo je udario u onaj koji je skretao desno prema gradu, a potom u onaj koji je skretao prema Buvljaku. Ozlijeđena je vozačica tramvaja - priopćilo je beogradsko Gradsko saobraćajno poduzeće.

Blic je izvijestio da je osim vozačice tramvaja teško ozlijeđen i suvozač iz kamiona, dok je vozač završio u pritvoru.

Prema riječima svjedoka čuo se snažan prasak od udarca.

- Bilo je strašno. Odmah sam uletio u tramvaj broj 13. Prvo što sam vidio je da kolegica leži u lokvi krvi. Bila je svjesna. Vozač kamiona je izašao i samo je šutio i gledao. NIje ništa govorio dok nije stigla policija. Sreća je što tramvaj nije bio pun. To bi bila strašna nesreća - rekao je vozač tramvaja broj 9 Zoran Kaljević, koji je također sudjelovao u nesreći.

Kako piše Blic , prilikom sudara oba su tramvaja iskočila iz tračnica, a stakla je bilo svuda po cesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 16:16