PRAŠKA PIJANKA

VIDEO: KĆI ČEŠKOG PREDSJEDNIKA U SEKS SKANDALU 'Nisam bila na orgijama. Podmeću mi fotografije'

Još se nije stišao skandal u vrhu češke političke elite kada je pala vlada zbog fatalne ljubavnice češkog premijera Načasa, a sada je buknula nova seks afera s 19-godišnjom kćerkom češkog predsjednika Miloša Zemana, s kojim je zbog dubljeg pogleda u čašicu također bilo već problema.

Naime, paparazzi su na jednoj raskalašenoj praškoj pijanki, zapravo više orgiji zlatne mladeži navodno snimili u kompromitirajućim situacijama Katarinu Zemanovu, nestašnu ljubimicu predsjednika Miloša Zemana.

Djevojka u bijeloj bluzi i crnoj minici, nevjerojatno slična prpošnoj Katarini, stigla je s društvom u jedan praški noćni klub u organizaciji portala PartyHardcor.com.

Na spornom snimku se vidi kako oko "Katarine" plešu goli muškarci, a u pozadini neke plavuša istodobno zadovoljava dvojicu mladića. Na sve to Katarina se dobrohotno smješka.

Osramoćena kćerka češkog predsjednika odbija mogućnost da se radi o njoj, tvrdeći da je riječ o podvali. Urednik portala Extra.cz Pavel Novotny koji je objavio pikantne snimke tvrdi suprotno – To je Katarina!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:55