ISKOČIO IZ TRAČNICA

VIDEO: IZRONILA JE POPUT ČUDOVIŠTA Metalna šipka probila pod vlaka, prestravila putnike

Incident se dogodio u predgrađu Sydneyja, a jedna je djevojka umalo izgubila živu glavu
 Reddit

SYDNEY - Putnici iz vlaka u predgrađu australskog Sydneyja sigurno su evakuirani nakon što su mnogi od njih prošli kroz pravi horor.

Vlak je iz još nejasnih razloga iskočio iz tračnica, pri čemu je naletio na jednu metalnu šipku koja je probila pod i poput kakvog čudovišta ušla u prostor za putnike.

Za samo nekoliko centimetara promašila je mladu Kirianu Buffett, koja je australskim medijima rekla da je sljedećih 20 minuta šokirana provela sjedeći u slupanom vlaku.

'Sjećam se samo da je izletjela kroz pod i krenula prema meni. Dalje ne znam što je bilo', priča Kiriana i dodaje da je sretna što je živa.

Reddit

Da je šipka mogla biti smrtonosna svjedoče i fotografije iz vlaka, koje je dio putnika objavio na Redditu.

O cijelom je incidentu pokrenuta istraga. Direktor lokalne željezničke kompanije Howard Collins vjeruje da je riječ o komadu metala koji se inače nalazi na rubovima betonskih blokova pored pruge, ali odbija špekulirati je li sama šipka uzrok izlijetanja iz tračnica.

U trenutku nesreće u vlaku je bilo više od 700 ljudi, no tek ih je manji broj prošao s lakšim ozljedama. Neki od njih tvrde da je vlak čudno brujao otkad su ušli u njega te da se stalno čulo nekakvo neuobičajeno kuckanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 16:58