PODRŠKA ŽRTVAMA

VIDEO, FOTO: 'NAŠE MISLI I MOLITVE SU UZ BOSTON' Na bombaški napad reagirale mnoge slavne osobe!

 SIPA/CROPIX/AFP

Na bombaški napad u Bostonu reagirale su mnoge slavne osobe, kako iz Sjedinjenih Država, tako i širom svijeta.

Predvode ih dvojica holivudskih glumaca odraslih u Bostonu, Ben Affleck i Mark Wahlberg, obojica duboko zgroženi dvjema eksplozijama na ciljnoj liniji tamošnjeg maratona uslijed koje su tri osobe izgubile život, među kojima i osmogodišnji dječak, a još preko 140 ih je ozlijeđeno.

Aflfleck, koji je odrastao u Cambridgeu, široj okolici Bostona, na Twitteru je napisao:

- Takav besmislen i tragičan dan. Moja obitelj i ja šaljemo ljubav voljenim i otpornim stanovnicima Bostona.

EKSKLUZIVNO, REPORTER JUTARNJEG U BOSTONU: TROJE MRTVIH I PREKO 140 RANJENIH U gradu pronađeno još pet bombi, policija ispituje ranjenog Saudijca! TRAGIČNA PRIČA NAJMLAĐE ŽRTVE NAPADA Sestri 8-godišnjeg dječaka koji je poginuo bomba raznijela nogu, majka teško ozlijeđena

U to vrijeme, Walhberg je prisustvovao predstavljanju njegova novog filma "Pain & Gain" u New Yorku.

Reporterima je kazao: - Nisam uopće htio doći večeras. U biti nisam čuo mnogo. Razgovarao sam s majkom, i moja obitelj je u redu. To je velik događaj s mnogo gledatelja. Čovječe, užas. Odvratno. Jako sam uznemiren.

Na Twitteru je napisao:

- Misli i molitve danas su uz moj rodni grad Boston.

Pjevač benda "New Kids On The Block" Joey McIntyre je sudjelovao na maratonu

S druge strane, Walhbergov brat Donnie proživljavao je stravične trenutke kad nakon eksplozije nije mogao stupiti u telefonski kontakt s kolegom iz benda "New Kids On The Block", Joeyem McIntyreom, koji je sudjelovao u maratonu.

Pjevač, koji je u utrci sudjelovao s ciljem skupljanja sredstava za oboljele od Alzheimera, na Twitteru je napisao:

- Na ciljnoj liniji se dogodila eksplozija svega pet minuta nakon što sam njome prošao. Ja sam dobro, ali sam siguran da ima mnogo ozlijeđenih.

Brazilski supermodel Gisele Bundchen, koja u Bostonu provodi mnogo vremena s obzirom da njen suprug Tom Brady igra američki nogomet za New England Patriotse, na Twitteru je napisala:

- Moje misli i molitve su uz sve u Bostonu.

Uz njih, na društvenim mrežama oglasile su se i mnoge druge slavne osobe poput Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Arnolda Schwarzeneggera, Justina Timberlakea, Pink, itd.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:27