STRAVIČNA NESREĆA

VIDEO: ČUDOM IZVUKAO ŽIVU GLAVU Ostao prikliješten između dva šlepera, a dobio samo ogrebotine

 Twitter

Čovjek koji je čudom preživio prometnu nesreću u Oregonu, još uvijek je prestrašen kada ugleda fotografiju sebe prikliještenog između dva šlepera.

- Uplašim se kada pogledam fotografiju, tvrdi Kaleb Whitby (27) iz Kennewicka u saveznoj državi Washington, koji je iz stravične nesreće prošao s tek nekoliko ogrebotina.

U subotu se probudio u 5 ujutro kako bi zbog poslovnih obveza otputovao u Council u Idahu.

- Bilo je jako hladno, mračno i vrlo maglovito, ispričao je kasnije Whitby o tome kakvo je bilo to zamalo kobno jutro.

Rekao je kako su uvjeti na cesti bili sve lošiji kada je primijetio da se kamion ispred njega počeo ljuljati.

Prije nego što je uopće stigao reagirati udario je u stražnji dio šlepera, pri čemu se njegov kamion zarotirao. Da nevolja bude veća, naišao je drugi šleper, udario ga i prikliještio ga između dva šlepera.

- Kada sam udario u šleper ispred mene, suvozačko sjedalo našlo se na udaru nadolezećeg prometa. Čvrsto sam stisnuo volan, zatvorio oči i počeo se moliti, ispričao je 27-godišnjak te dodao:

- Bio sam tako blizu oba kamiona da sam ih mogao oba dodurnuti u isto vrijeme.

Više od stotinu ljudi sudjelovalo je u lančanom sudaru najmanje 20 automobila. Dogodila su se barem tri odvojena u kojima su sudjelovali uglavnom kamioni s prikolicom. U bolnici je završilo ukupno 12 ljudi.

Kaleba Whitbyja fotografirao je jedan od vozača kamiona koji je sudjelovao u nesreći na autocesti nedaleko od Baker Cityja.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 08:57