ŽIVOT U BIJEGU

VIDEO: CIA OBJAVILA DOSAD NEVIĐENE SNIMKE IZ BIN LADENOVA RAČUNALA! Pogledajte kako je izgledao život unutar skrovišta zloglasnog terorista

 
 CIA

Američka obavještajna agencija CIA objavila je nikad viđene snimke koje su pronađene u računalu svojevremeno najtraženijeg terorista svijeta Osame bin Ladena. Kućne snimke zaplijenjene su tijekom racije na Bin Ladenovo skrovište u pakistanskom gradu Abbottabadu prije šest i pol godina. Tijekom akcije idejni začetnik napada na New York 11.9.2001. je i ubijen od strane američkih specijalaca.

Nevjerojatne snimke koja je objavila CIA poprilično svjedoče o tome kako je izgledao Bin Ladenov život dok je bio u bijegu. Unutar zidina goleme kućerine u pakistanskoj zabiti odvijao se potpuno normalan život. Njegova djeca i unuci se bezbrižno igraju na igralištu, svi su nasmijani i izgledaju kao da se oko njih ništa ne događa. Na laptopu su pronađene i neke bizarne snimke na kojima terorist snima domaće životinje koje su uzgajali unutar zidina. Također, jedna snimka pokazuje kako izgleda Abbottabad tijekom sva četiri godišnja doba.


Ipak, od jedne snimke čak bi i moglo biti neke koristi za obavještajne agencije. Na njoj se može vidjeti odraslog Hamzu bin Ladena, Osaminog sina i vjerojatnog nasljednika. Do sada su bile poznate snimke samo iz njegova djetinjstva, a ovo je prvi put da se Hamza može vidjeti kao odrasli muškarac. Snimka traje sat vremena i napravljena je za vrijeme Hamzine svadbe. Sjedio je u društvu s drugim muškarcima, nervozno se smijao i slušao kako okupljeni oko njega pričaju o 'novom princu svih mudžahedina'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:30