MISHIN NAKLON

VIDEO Bizarne scene iz Rusije: Morž pljeskao i slao poljupce diktatoru, Kim Jong-un oduševljen!

U nedjelju se oklopnim vlakom vratio u Sjevernu Koreju što je potaknulo zabrinutost oko potencijalnih sklapanja poslova

Morž Misha

 Str/Afp/Profimedia/Str/afp/profimedia

Gdje god da krene, Kim Jong-un dočekan je aplauzom - pljeskao mu je čak i morž tijekom posjeta centru s morskim životinjama u Rusiji. Čini se da je životinjski performans u Primorskom akvariju na otoku Russky oduševio sjevernokorejskog vođu na kraju njegovog šestodnevnog putovanja, piše Telegraph.

image

Kim Jong-un

Vitaliy Ankov/Sputnik/Profimedia/Vitaliy Ankov/sputnik/profimedia

Tijekom predstave Morž po imenu Misha se naklonio i poslao diktatoru poljupce. Sjevernokorejska državna televizija izvijestila je da je Kim, u pratnji dužnosnika u vojnim uniformama, također gledao bijele dupine i morske životinje koje su izvodile akrobacije.

image

Kim Jong-un u posjetu akvariju

Str/Afp/Profimedia/Str/afp/profimedia

U nedjelju se oklopnim vlakom vratio u Sjevernu Koreju što je potaknulo zabrinutost oko potencijalnih sklapanja poslova između dvije zemlje u sukobu sa Zapadom. Stručnjaci tvrde da postoji mogućnost da Sjeverna Koreja osigura Putinu streljivo za rat u zamjenu za sofisticiranu rusku oružanu tehnologiju koja bi unaprijedila Kimove nuklearne ambicije.

Tijekom putovanja sjevernokorejski čelnik pregledao je sve, od ruskih svemirskih raketa do podmornica. Prije odlaska iz Vladivostoka dobio je pet eksplozivnih bespilotnih letjelica, izviđačku bespilotnu letjelicu i pancirni prsluk kao dar Olega Kožemjaka, guvernera Primorske regije koja graniči s Kinom i Sjevernom Korejom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 00:31