HAKERSKA SKUPINA

VIDEO: ANONYMOUSI POSLALI NOVU JEZIVU PORUKU 'Svijet je na rubu Trećeg svjetskog rata. Vodit će ga tri supersile, bit će razarajući'

 YOUTUBE

Poznata hakerska skupina Anonymous objavila je najnoviji videouradak od kojega se ledi krv u žilama, a u kojemu upozorava da je svijet na rubu Trećeg svjetskog rata.

- Građani će posljednji saznati kada izbije rat dok se svjetske vlade pripremaju za borbu, govori pripadnik poznate hakerske skupine robotskim glasom izmijenjenim uz pomoć kompjutera.

Početkom mjeseca američki je predsjednik Donald Trump upozorio da je moguć veliki, veliki sukob sa Sjevernom Korejom koji bi bio posljedica korištenja nuklearnog programa Pjongjanga.

- Svi pokazatelji govore da je na Korejskom poluotoku na pomolu rat, svaka država postavlja svoju strategiju, ali za razliku od dosadašnja dva svjetska rata, ovaj će biti okrutan i brz. Također, na svjetskoj razini bit će razarajući za gospodarstvo i okoliš.

Također, Anonymousi u videu govore o raspoređivanju vojnih snaga u regiji te tvrde da je Peking navodno zatražio od svojih građana koji žive u Sjevernoj Koreji da se odmah vrate u Kinu.

- Ovo je stvarni rat sa globalnim posljedicama. U njemu će sudjelovati tri supersile, a druge će nacije morati izabrati stranu, upozorava Anonymous.

Ističu kako zadnji razgovori predsjednika Trumpa i filipinskog čelnika Rodriga Dutertea signaliziraju da je svijet na rubu izbijanja rata.

Videouradak završava porukom: "Pripremite se za ono što slijedi. Mi smo Anonymous. Mi smo Legija. Ne zaboravljamo. Ne opraštamo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:10