NA IZVOL‘TE

Vatrena navijačica prekinula sportsko javljanje uživo: Novinar ostao u šoku kada je shvatio da vadi grudi: ‘Prave su!‘

Natasha je zaprepaštenog voditelja pitala je li čuo za Heartse. Kada je odgovorio potvrdno, ona je posegnula za desnom dojkom

Trenutak kada je posegnula za desnom dojkom

 Twitter

Tijekom prijenosa uživo iz Milana talijanskom novinaru Tancrediju Palmeriju dogodila se neobična zgoda o kojoj će se još u Italiji danima pričavati.

Dok je izvještavao o prijelaznom roku za talijanski TV kanal SportItalia, prišla mu je strastvena obožavateljica Heartsa, nogometnog kluba iz Edinburgha, i pokazala svoju tetovažu ispod desne dojke.

Snimku je objavio na Twitteru, a prikazuje između ostalih urnebesan trenutak za koji je mislio da će biti označen kao pornografski sadržaj, no ipak se uspio izvući.

Naime, Natasha je u prolazu čula Palmerija kako spominje Edinburgh. Nakon pobjede Heartsa nad gradskim rivalom Hibernianom 3:0 prošloga vikenda, htjela mu je pokazati tetovažu, a snimka se sada dijeli društvenim mrežama.

- Evo kako izgleda kada plavokosa navijačica Heartsa uleti u tvoj kadar i želi cijeloj Italiji pokazati svoj ponos iz dubine srca. Rekao bih iz dubine njezinih sisa, napisao je u opisu snimke Palmeri.

Natasha je zaprepaštenog voditelja pitala je li čuo za klub Heart of Midlothian. Kada je odgovorio potvrdno, ona je posegnula za desnom dojkom ispod haljine da mu pokaže tetovažu.

Palmeri je bio šokiran i brzo je rukom pokrio tetovažu natpisa 5-1, u čast pobjede Heartsa nad Hibernianom u finalu Škotskog kupa 2012. godine.

Kasnije je uspjela viknula: ‘Moje s*** su prave‘.

Natasha iz Škotske i talijanski novinar kasnije su otišli na piće gdje su se zajedno fotografirali te se iskreno nasmijali malom incidentu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:21