MISTERIOZAN ČIN

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Amsterdam: Polio se i zapalio u središtu grada, prolaznici ga gasili jaknama

Neimenovani muškarac prebačen u bolnicu na odjel za opekotine s vrlo teškim ozljedama. Nije u stanju odgovarati na pitanja policije

AMSTERDAM - Neimenovani muškarac polio se benzinom i zapalio u srijedu pred znamenitim Nacionalnim spomenikom u samom središtu Amsterdama, objavila je policija.

Fotografije dramatičnog incidenta u središtu nizozemske metropole vrlo su brzo počele kolati društvenim mrežama i raznim stranicama već nekoliko minuta nakon što se dogodio u rano poslijepodne. Jedna od njih pokazivala je muškarca kako leži na leđima, zahvaćen plamenom dok ga ljudi pokušavaju ugasiti svojim kaputima.

Hitne su službe po dolasku na Trg Dam u povijesnom središtu grada vodom gasile muškarca, a dio trga ogradila je i policija kako bi mu liječnici nesmetano mogli pomoći.

Policijsko priopćenje navodi kako je muškarac prebačen u bolnicu na odjel za opekotine s vrlo teškim ozljedama. Nije u stanju odgovarati na pitanja.

- Za sada nemamo informacije koji je motiv samozapaljenja - objasnio je glasnogovornik amsterdamske policije dodajući kako čin navodno nije politički motiviran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 20:50