PROBADAO JE LUBENICE

UŽASNUTI RODITELJI 'Naš je dragi sinčić ovisan o noževima, želi nas zaklati! Bit će serijski ubojica, upomoć!'

 Dr. Phil screenshot

Jedna američka obitelj požalila se poznatom doktoru Philu kako ih njihov sin želi zaklati noževima. Kim i Ryan su posvojili Rylana još dok je bio beba i to od žene koja je bila teška ovisnica o metamfetaminima. U početku je sve bilo OK, ali kako je Rylan počeo rasti, roditelji su se začudili njegovom opsesijom noževima.

- U najranijoj dobi smo shvatili da nešto nije u redu s njim. Kada je imao samo 18 mjeseci znao je zadržavati dah sve do trenutka dok se nije onesvijestio. S tri godine postao je još nasilniji, satima je znao zabijati noževe u lubenice - priča očajna majka koja je podijelila svoju priču s 'pola Amerike' na poznatom showu Dr. Phila.

- Stvari su se dodatno pogoršale kada je Rylan upoznao svog imaginarnog prijatelja robota Bleedera. I on mu je svaki dan govorio da noževima pobije cijelu obitelj. Savjetuje ga da podigne nož iznad glave i zabije ga meni ili suprugu u prsa.

Imaginarni prijatelj na tome se nije zaustavio.

- Kada je Rylan imao šest godina zaključao se u kupaonicu, uzeo žilete od starijeg brata i posjekao si jagodice na prstima samo da vidi kako krvare. Kada smo ga upitali zašto je to napravio, odgovorio je da mu je Bleeder to naredio...

Očajni roditelji priznali su da su već umorni od borbe s 'nestašnim' dječakom.

- Posljednje tri godine nismo imali normalnog dana. Mali neprestano priča o noževima i klanju. Bojim se da odgajamo dijete koje će jednog dana pucati po školi, postati serijski ubojica... Hitno trebamo pomoć, jer ova priča neće završiti dobro...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 12:12