TRENER SHRVAN

Utopila se talentirana mlada nogometašica: ‘Bila je među najboljim osobama koje znam‘

‘Ally je bila primjer svega što je dobro u našem programu - izvrsna studentica, borbena igračica i fenomenalno ljudsko biće‘
Allyson Sidloski
 Sveučilište Cincinnati

Mlada nogometašica Sveučilišta Cincinnati, 21-godišnja Allyson Sidloski, utopila se ovog vikenda u East Fork State Parku u američkoj saveznoj državi Ohio, piše CNN.

Svjedoci su mladu nogometašicu vidjeli kako u subotu poslijepodne visi s platforme broda prije nego je nestala u vodi jezera. Njezino tijelo pronađeno je u noći sa subote na nedjelju, a policija kaže da nije nosila pojas za spašavanje.

- Slomljeni smo, ovo je tragedija za obitelj Sidolski, našu nogometnu momčad i sveučilište. Nema riječi kojima se to može opisati - poručio je trener ženske nogometne momčadi Sveučilišta Cincinnati, Neil Stafford.

- Ally je bila primjer svega što je dobro u našem programu - izvrsna studentica, borbena igračica i fenomenalno ljudsko biće. Ovo je nemjerljiv gubitak za sve - poručio je Stafford

- Molimo se za njenu obitelj i učinit ćemo sve da budemo uz naše studente u ovim teškim trenucima - poručio je pak John Cunningham, direktor atletskog programa na Sveučilištu Cincinnati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 06:39