PIJANI I DROGIRANI

UHIĆENA PETORICA MLADIĆA! Zarobili 18-godišnjakinju pa je fotografirali golu i silovali

Petorica mladića uhićeni su u Sarajevu zbog sumnje da su tijekom ožujka držali u zatočeništvu jednu djevojku dok je jedan od njih osumnjičen i za silovanje te osamnaestogodišnjakinje, javlja Klix.ba.

Cijela se drama navodno odigrala u noći sa 11. na 12. ožujka, međutim, djevojka je da je silovana tek naknadno prijavila.

Naime, osamnaestogodišnjakinja se te večeri posvađala s roditeljima te je poslije toga otišla u vikendicu s društvom gdje su popili veću količinu alkohola, a djevojka je navodno konzumirala i speed.

Tijekom večeri su fotografirali, prvenstveno golu djevojku, ali prilikom davanja izjava u policiji ustvrdili su kako su fotografije izbrisali te kako se ne sjećaju većeg dijela večeri jer su bili pijani.

Ipak, Klix.ba saznaje kako su fotografije pohranjene i pronađene. Na njima se, između ostalog, vidi jedan od njih i to bez odjeće zajedno s golom djevojkom.

Glasnogovornik Tužiteljstva Kantona Sarajevo kazao je kako je završeno ispitivanje osumnjičenih te da slijedi odluka tužitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:38