STRASTVENA VEZA

Udovica bugarskog tajkuna priznala aferu s Berlusconijem: 'Nikada neću zaboraviti tu noć. Bilo je nevjerojatno...'

Unatoč tome što je Berlusconi na glasu kao ženskaroš te da često mijenja partnerice, Pavlova tvrdi kako je ona iznad drugih

Udovica bugarskog tajkuna potvrdila je kako je bila u strastvenoj aferi s bivšim talijanskim premijerom Silvijom Berlusconijem.

Darina Pavlova, čiji je suprug ubijen u ožujku 2003., godinama nakon pada komunizma u Bugarskoj, kazala je da je Berlusconija prvi put upoznala prije osam godina u Washingtonu. Uskoro su, kako je kazala, postali intimni. Oboje su više puta rekli kako su bliski prijatelji, no nikad nisu potvrdili da među njima postoji nešto više.

No Pavlova je talijanskom magazinu Oggi otkrila kako su započeli ljubavnu vezu. Kazala je kako je njihova prva zajednička noć bila nezaboravna: - Nikada tu noć neću zaboraviti. Bilo je nevjerojatno, rekla je.

Unatoč tome što je Berlusconi na glasu kao ženskaroš te da često mijenja partnerice , Pavlova tvrdi kako je ona iznad drugih. Kazala je kako je njihova veza temeljena na ljubavi, povjerenju i međusobnom poštovanju. Poslijednje četiri godine pavlova je živjela u centru Rima, a zbog svojih veza s bogatima i slavnima često je u talijanskim časopisima.

Berlucsonija i Pavlovu moglo se često vidjeti zajedno na raznim događanjima i zabavama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 13:28