OBRAČUN

UBOJSTVO U TURISTIČKOM RAJU Smrskao glavu pedofilu koji mu je tajno snimao kćer

 malagacabbie.com

Španjolska policija uhitila je 40-godišnjeg britanskog turista koji je u subotu navečer ubio Nijemca usred restorana u španjolskom resortu Sotograndeu. Britanac je potpuno poludio kada je shvatio da jedan čovjek potajno snima njegovu osmogodišnju kćer. Odmah mu je oteo iPad, provjerio sadržaj na njemu i brutalno ga nokautirao. Nijemac je prevezen u bolnicu gdje je brzo umro, prenosi Independent.

Ono što je zanimljivo u cijeloj priči je činjenica da su španjolske vlasti nekoliko dana ranije optužili Nijemca za posjedovanje dječje pornografije i zapravo je nejasno kako se taj čovjek slobodno kretao po jugu Španjolske. Isto tako, nepoznato je da li je britanski turist znao da je Nijemac pedofil. Glasnogovornica španjolske policije je pokušala rekonstruirati cijeli događaj:

- Kada je otac kćeri vidio što se događa, odmah je uzeo tablet i smrskao ga. Nakon toga je nasrnuo na Nijemca. Žrtvu smo u restoranu zatekli živu, ali s ozbiljnim ozljedama i bilo je prekasno da mu se spasi život. Naš je zaključak kako napadač nije koristio nikakvo oružje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:51