HOROR NA FLORIDI

Ubio partnericu pa oteo dijete: Nesretni dvogodišnjak pronađen je mrtav i to u ustima aligatora

Dijete je pronađeno blizu jezera koje je od stana njegove majke udaljeno 16 kilometara

Uplakana obitelj dvogodišnjeg Taylena Mosleyja (na posteru) koji je pronađen mrtav nakon što mu je ubijena majka

 Douglas R. Clifford/Zuma Press/Profimedia/Douglas R. Clifford/zuma Press/profimedia

Taylen Mosley (2) prijavljen je kao nestao u četvrtak nakon što je njegova majka, 20-godišnja Pashun Jeffery, pronađena mrtva u svome stanu u St Petersburgu u američkoj saveznoj državi Floridi. Policija je u petak priopćila kako je nesretna žena izbodena više puta, objavio je Sky News.

Dječakov otac, Thomas Mosley (21), optužen je za dvije točke ubojstva prvoga stupnja, rekao je šef policije Anthony Holloway, a nestali mališan pronađen je mrtav nakon što je njegovo tijelo uočeno u ustima - aligatora.

Dijete je, doznaje se od šefa policije, pronađeno u blizini parka Dell Holmes, blizu jezera Maggiore, koje je od stana njegove majke udaljeno 16 kilometara. Detektiv je upucao i ubio aligatora.

- Nismo ga htjeli pronaći na ovaj način, ali sad barem donekle možemo toj obitelji pružiti kakvu-takvu utjehu - izjavio je Holloway.

Članovi obitelji kažu kako su majku Pashun Jeffery i njezino dijete posljednji put vidjeli u srijedu, a u četvrtak su zamolili upravitelja stana da provjeri je li sve u redu jer nisu mogli doći do nje, izvijestila je policija. Jeffery je u stanu živjela samo oko mjesec dana, rekla je njezina obitelj.

U potragu za dječakom bili su uključeni psi, dron te savezne i državne agencije za provođenje zakona.

Uzrok dječakove smrti tek se treba utvrditi vještačenjem.

Thomas Mosley, optužen za ubojstvo, prijavio se u bolnicu s posjekotinama na rukama i šakama. U petak još nije bio razgovarao s detektivima i zatražio je odvjetnika, priopćila je policija. Sumnja se da je, nakon što je smaknuo partnericu, oteo dijete koje je na kraju, nažalost, pronađeno mrtvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:35