JOVICA VUKOTIĆ

Ubijeni vođa škaljarskog klana operacijama potpuno promijenio lice: Pogledajte kako je izgledao prije i poslije

Jovica Vukotić je ubijen 8. rujna u Istanbulu, kada su na njega pucali s motora

Jovica Vukotić

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić, koji je likvidiran početkom rujna u Istanbulu, u Tursku je došao nakon što se podvrgnuo estetskoj operaciji koja mu je promijenila izgled, prenosi Blic.

Kako je navelo tursko ministarstvo unutrašnjih poslova, Vukotić se predstavljao kao Predrag Popović, agent za nekretnine.

Ministar unutarnjih poslova Turske Sulejman Sojlu je, gostujući u emisiji TV100, pokazao i fotografije na kojima je, kako tvrdi, ubijeni Vukotić prije i poslije estetske operacije.

Jovica Vukotić je ubijen 8. rujna u Istanbulu, kada su na njega pucali s motora, dok je on bio u automobilu s trudnom suprugom Mašom.

image

Jovica Vukotić, prije i poslije

Turska policija/Twitter

Ona je kasnije policiji ispričala da su tog dana krenuli u shopping centar. Njihovu automobilu prišle su dvije osobe i otvorile vatru. Vukotić je preminuo na licu mjesta.

Turska policija, osam dana kasnije, uhitila je Radoja Živkovića, rođaka Radoja Zvicera, vođe zloglasnog kavačkog klana, zatim Zdravka Perunovića i još 10 osoba među kojima su navodno i ubojica, ali i pomagači u ubojstvu.

- Turski istražitelji su otkrili da su Vukotića pratili četiri mjeseca, a odmah nakon likvidacije ispred njegova automobila su pronađena tri GPS satelitska uređaja za praćenje. Također, otkriveno je i da 8. rujna nisu prvi put krenuli na Vukotića, odnosno da su ga i ranije pokušavali ubiti na isti način, ali nije bilo prave prilike - otkrili su turski istražitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:55