JEZIVA TAJNA

‘U novoj kući odmah mi je bilo nešto čudno, a šok je uslijedio kada sam zavirila iza ogledala‘

Otkrila je da su kuću prethodno koristili pripadnici narko kartela te je ustvrdila da se u vrtu vjerojatno krije do 25.000 dolara
Annabell Mickelson
 Tiktok

Amerikanka Annabell Mickelson (18) koja se nedavno s obitelji preselila u Arizonu na TikToku je otkrila nešto čudnovato nakon nekoliko dana boravka u novoj kući, o čemu je izvijestila svoje pratitelje.

Na popularnoj društvenoj mreži otkrila je da je prvi put shvatila da se nešto jezivo događa kada je shvatila da je ogledalo u kupaoni u potpunosti pričvršćeno za zid.

Snimila je svog djeda i dečka kako istražuju što se nalazi iza ogledala nakon što su ga izvadili iz zida te sebe kako govori: 'Malo me je strah'.

Iza ogledala pronašli su neke stare ormare, ogledalo je bilo dvosmjerno, a pronađeno je zajedno s nekim kablovima za koje se vjeruje da su korišteni za skrivene kamere.

- Imali smo pravo. To je dvosmjerno ogledalo, razbili smo ga, ali nema veze, dodala je na snimci koja je prikupila 121.000 lajkova i tisuće komentara od korisnika društvenih mreža.

U komentarima su krenule špekulacije o otkriću i mnoge sugestije, ali je Annabell u novom videu otkrila objasnila o čemu se radi.

- Sigurni smo da je to dvosmjerno ogledalo jer su ovu kuću koristili pripadnici narko kartela, rekla je ustvrdivši da se u vrtu vjerojatno krije do 25.000 dolara jer je nedavno netko došao tražiti novac.

Bivši vlasnik je, prema njezinim riječima, stalno organizirao zabave u kući.

- Postojale su kamere koje su vodile do stražnjih vrata kako bi mogli pustiti ljude unutra. Sve nam je to ispričao jedan susjed koji je dolazio na zabave i znao je sve o njemu, otkrila je šokirana Annabell.

Nitko od njezinih pratitelja na TikToku nije naslutio o čemu se radi. Jedan je pratitelj napisao da i on u kući ima takvo ogledalo i da mu najmodavac ne dopušta da ga skine te da se uplašio nakon ovog otkrića, a druge je napisao da je bivši vlasnik na tom mjestu imao kablove zbog televizora pa je stavio ogledalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:51