TRAGEDIJA KOD SARAJEVA

U gluho doba noći planuo požar, otac jedno dijete bacio kroz prozor, drugo iznio, za ženu i kćerkicu nije bilo spasa...

Nakon 45 minuta požar je lokaliziran, a u dječjoj sobi vatrogasci su zatekli dva pougljena tijela, jedno dječje, a drugo majčino
 TVSJ Istočno Sarajevo

U noćašnjem požaru u Mokrom kraj Sarajeva izgorjeli su majka i dijete, kao i kompletno prizemlje i kat lijevog dijela kuće.

Prema riječima zapovjednika vatrogasne postrojbe iz općine Pale, Gorana Božića, požar nije primijećen na vrijeme jer je bilo gluho doba noći, kada nitko nije bio budan, prenosi Klix.ba.

‘Kako imamo informaciju, nastradala majka je probudila muža koji je iznio dvoje djece, svekrvu, svekra, ali je ona je nažalost ostala s trećim djetetom i nije uspjela izaći‘, rekao je Božić za Srnu.

On ističe da su prijavu da gori kuća u Mokrom dobili u 00:50 sati.

"Otišlo je jedno vozilo vatrogasaca i na licu mjestu zatečena je kuća zahvaćena požarom. Tada smo informirani da se u kući možda nalazi žena i dijete. Gasilo se s vanjske strane nakon čega smo dobili pojačanje i ušli u kuću", istaknuo je Božić.

On je rekao da je nakon 45 minuta požar lokaliziran i u dječjoj sobi su zatekli dva pougljena tijela, jedno dječje, a drugo od majke.

Božić kaže da je gašenje požara trajalo jutros do 3:45 sati.

Prema njegovim riječima, u pitanju je lijevi dio kuće i kompletno je izgorjelo prizemlje i kat kuće.

Glasnogovornica Policijske uprave Istočno Sarajevo, Vesna Stokanović, izjavila je ranije Srni da očevid obavlja policija, tužitelj i sudski vještak, nakon čega će biti poznat uzrok požara, prenosi Klix.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:02