potpuno je blokiran

Trumpova snaha objavila intervjuu s Donaldom, Facebook sve cenzurirao: ‘Što je ovo, Orwellova 1984.!?‘

Trumpova snaha potom je snimku intervjua objavila na video platformi Rumble, a onda link objavila na svojoj Facebook stranici
Donald i Lara Trump
 Therightview.com/youtube Screenshot

Facebook je uklonio snimku intervjua s bivšim predsjednikom Donaldom Trumpom koju je objavila njegova snaha Lara Trump. Video je maknut zbog zabrane koja je na snazi otkako su Trumpove pristaše početkom siječnja napravile nerede na Kapitolu.

Supruga Trumpovog sina Erica i odnedavna suradnica Fox Newsa na Instagramu je objavila screenshot mailova koji su joj stigli s Facebooka čim je objavila video, piše BBC.

'U skladu sa suspenzijom Facebook i Instagram računa Donalda Trumpa, daljnji sadržaj s glasom Donalda Trumpa bit će uklonjen i rezultirat će dodatnim ograničenjima', navodi se u emailu.

Lara je objavila i svoj komentar: 'I samo tako, korak smo bliže Orwellovoj 1984., wau', napisala je aludirajući na znanstvenofantastični roman koji opisuje kako vlastodršci koriste najsuvremeniju tehnologiju kako bi mase držali u pokornosti.

Lara Trump potom je snimku intervjua s Donaldom objavila na video platformi Rumble, a zatim je link objavila na svojoj Facebook stranici i poručila svima da ga pogledaju.

Kad je odlučio o suspenziji Trumpovih računa, Mark Zuckerberg rekao je kako smatra da je rizik da se predsjedniku na odlasku dozvoli da i dalje koristi servis jednostavno prevelik.

Donaldu Trumpu zabranjen je i pristup Twitteru i YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:17