UŽAS U SAN ANTONIJU

Trudna tinejdžerica i njezin dečko pronađeni mrtvi u automobilu: ‘Mjesto zločina je vrlo, vrlo zbunjujuće...‘

Policija ju je proglasila nestalom u ponedjeljak, a kasnije su potvrdili da je nestao i njezin dečko...

Ilustrativna fotografija

 Sergio Flores/Afp

U parkiranom automobilu u San Antoniju su pronađena tijela nestale trudne tinejdžerice iz Teksasa i njezinog dečka, javlja AP. Policija je priopćila da je moguće da su tijela tamo bila danima.

Savannah Nicole Soto (18) i Matthew Guerra (22) nestali su u Leon Valleyu, nedaleko od predgrađa San Antonija.

U automobilu Kia Optima pronađena su dva tijela koja odgovaraju opisima, a moguće je da su tamo bila tri do četiri dana, rekao je na konferenciji za novinare šef policije William P. McManus.

Nije potvrdio da se radi upravo o njima jer se još uvijek čeka potvrda istražitelja, no rekao je kako vjeruje da se zaista radi o nestalom paru. Dodao je i da se ne zna je li u automobilu pronađeno oružje.

- Mjesto zločina je vrlo, vrlo zbunjujuće, rekao je McManus.

- Detektivi na ovo gledaju kao na moguće ubojstvo, no ne možemo to reći sa sigurnošću.

Tijela su pronađena u utorak poslijepodne nakon što je netko uočio automobil na parkiralištu stambenog naselja i obavijestio obitelj, a oni su zatim pozvali policiju.

Soto je prenijela termin poroda za tjedan dana, a trebala je imati inducirani porod u bolnici prošlu subotu navečer. Njezina majka Gloria Cordova se zadnji put čula s kćeri u petak poslijepodne, a nije dobila odgovor kada joj je pokucala na vrata u subotu popodne.

Policija ju je proglasila nestalom u ponedjeljak, a kasnije su potvrdili da je nestao i njezin dečko. Obitelj je organizirala potragu u božićnoj noći.

- Savannah je bila tako sretna što će postati mama. Srce mi se slama, ispričala je njezina majka za KENS-TV, prenosi AP.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:40