BOMBA IZ KONGRESA

‘Sumnja je otklonjena! Štogod da je ovo, nije s našeg planeta. Znate li što nam to čudo može učiniti?!‘

Burchettu, članu Odbora Predstavničkog doma koji nadzire saslušanja o NLO-u, prikazane su povjerljive snimke koje još nisu objavljene javnosti

Nepoznati leteći objekti snimljeni iz kokpita borbenih aviona Američke mornarice

 Profimedia/Us Navy/

Kongresmen iz Tennesseeja koji istražuje NLO-e tvrdi da se čini da letjelice ‘prkose fizici kakvu poznajemo‘.

Republikanac Tim Burchett vjeruje da nema sumnje da objekti na nebu nisu s ove Zemlje i da imaju sposobnost zaroniti pod vodu, kao i da nikada za sobom ne ostavljaju toplinske tragove.

Burchettu, članu Odbora Predstavničkog doma koji nadzire saslušanja o NLO-u, prikazane su povjerljive snimke koje još nisu objavljene javnosti.

Kongresmen je za podcast Event Horizon ovaj tjedan rekao da se ‘susrećemo s vladinim zataškavanjem vjerojatno još od otprilike 1897. godine kada je Aurora Texas ‘srušila NLO‘.

‘One [izvanzemaljske letjelice] mogu putovati svjetlosnim godinama ili brzinama za koje smo vidjeli da prkose fizici kakvu poznajemo‘, rekao je Burchett tijekom podcasta.

‘Mogu letjeti pod vodom i ne ostavljaju toplinski trag.‘

Nastavio je objašnjavati da ako ta bića s drugog svijeta imaju tehnologiju koja nije slična ničemu što poznajemo na Zemlji, onda bi nas ‘oni‘ mogli ‘pretvoriti u brikete od ugljena.‘

‘Mi smo izvan naše lige‘, nastavio je kongresnik. ‘Zato ne mislim da su nam prijetnja, inače bi već bili.‘

Burchett vjeruje da se tajnovitost svodi na moć, korupciju i utjecaj novca.

Njegove izjave oslanjaju na one Pentagonovog zviždača koji je ovog mjeseca izjavio da SAD već desetljećima vodi tajni program vezan uz NLO-e kao i da su neke od otkrivenih ‘neljudskih inteligencija‘ zlonamjerne i da su čak ubile ljude.

David Grusch služio je 14 godina u zračnim snagama, gdje su mu, kako je rekao, za program rekli drugi koji su u njemu sudjelovali.

Grusch je odlikovani afganistanski borbeni časnik koji je nastavio raditi za Nacionalnu geoprostorno-obavještajnu agenciju (NGA) i Nacionalni izviđački ured (NRO).

U intervjuima i povjerljivim brifinzima na Capitol Hillu, Grusch je rekao da su SAD i druge nacije također uključene u strogo povjerljivu ‘80-godišnju utrku u naoružanju‘ kako bi naoružali srušene NLO-e.

‘Postojanje složenih povijesnih programa koji uključuju koordinirano pronalaženje i proučavanje egzotičnih materijala, koji datiraju iz ranog 20. stoljeća, više ne bi trebalo ostati tajna‘, smatra Grusch.

Senator Floride Marco Rubio također je otkrio da mu se obratilo nekoliko visokih vladinih dužnosnika s najvišim sigurnosnim dozvolama koji su rekli da imaju ‘iz prve ruke‘ znanje o NLO programima.

Grusch je tvrdio da su informacije koje je primio nezakonito uskraćene Kongresu jer su se vojska, obavještajna zajednica i njihovi privatni izvođači utrkivali kako bi tiho iskoristili tehnologiju.

I to je ono što se Burchett i njegovi kolege nadaju da će prevladati u nadolazećim saslušanjima o NLO-ima.

‘Prestanimo s redigiranim izvješćima koja izgledaju kao švicarski sir sa svime zabijeljenim ili zacrnjenim, i samo nam dajte sve informacije i neka američka javnost odluči‘, rekao je, razgovarajući za podcast Event Horizon.

»Možemo to podnijeti. Prestanite s arogancijom. Prestanite s korupcijom. Idemo sve iznijeti.‘

Na pitanje mogu li čudne stvari koje vidimo na nebu utjecati na nacionalnu ili globalnu sigurnost jer nije od ovoga svijeta, kongresmen je brzo odgovorio: ‘100 posto, nema sumnje.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:36