ODBIO ALKOTEST

STUDENTSKI KAPELAN POD GASOM Mrtav pijan za volanom, oduzeli mu dva pištolja i travu

Policajac ga je priveo zbog vožnje u pijanom stanju, odbijanja alkotesta, droge i nošenja oružja u alkoholiziranom stanju

ANCHORAGE - Prometna policija u Aljasci opazila je lokalnog svećenika kako vijuga cestom u svom kamionetu južno od Fairbanksa, te su ga zaustavili zbog prebrze vožnje. Dezorijentirani svećenik Sean P. Thomson (52) pritom je priznao policajcu da je pijan i dao mu račun ispisan na papiriću umjesto prometne dozvole.

Vozeći pod utjecajem alkohola trostruko veće doze od zakonom dozvoljene, velečasni Thompson, lokalni župnik na Sveučilištu Aljaske u Fairbanksu, odbio je drugi alkotest, ali vožnja "pod gasom" bila je tek početak popisa njegovih grijehova. Naime, osim revolvera kojeg je držao u kamionetu, policajac je pronašao pištolj kalibra 9-milimetara u svećenikovom stražnjem džepu. Pored toga, solidno naoružani svećenik u svojoj je trenirci nosio i mali paketić marihuane!

Policajac ga je priveo zbog vožnje u pijanom stanju, odbijanja alkotesta, droge, nošenja oružja u alkoholiziranom stanju, te zbog toga što policajcu nije rekao da nosi pištolj.

Sveučilišni župnik se na optužbe izjasnio da nije kriv i pušten je uz jamčevinu. Što se tiče njegove službe, trenutno je na dopustu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 20:35