ŠOKANTNO UBOJSTVO

Stravično priznanje majke: ‘SpongeBob mi je rekao da ubijem kćer, halucinirala sam‘

Mlada majka Justine Johnson (22) iz Michigena ubila je vlastitu kći zadavši joj nekoliko smrtonosnih uboda nožem

Justine Johnson

 Facebook, Policija okruga Iosco

Mlada majka Justine Johnson (22) iz Michigena ubila je vlastitu kći zadavši joj nekoliko smrtonosnih uboda nožem dva dana nakon njezina 3. rođendana. Potom je beživotno tijelo nesretne curice strpala u crnu vreću za smeće. Optužena je za teško ubojstvo prvog stupnja i zlostavljanje djeteta.

Tragičan zločin dogodio se u 16. rujna prošle godine dok se Johnson odvikavala od ovisnosti o drogama.

Na prvom ročištu je ispitan istražitelj Ryan Eberline, koji je intervjuirao Justine Johnson 1. listopada. Ispričala mu je da je na dan ubojstva napustila kuću svoje majku, gdje je živjela te se zaputila na groblje gdje se onesvjestila. Potom se vratila u majčinu kuću i htjela ubiti sebe, no od toga je oćito odustala pa je ubila kći, piše New York Post.

- Ispričala mi je da se ne sjeća detalja o zbivanjima toga dana te da se ne sjeća točno što se dogodilo sa Sutton. Tvrdila je da je halucinirala kao posljedica odvikavanja od heroina i manjka sna. Rekla je da oko dva tjedna nije spavala. U halucijacijama je slušala naredbe likova s televizije. Govorili su joj da ubije vlastitu kćer ili će u protivnom ona biti ubijena. SpužvaBob joj je govorio te stvari, ispričao je istražitelj.

Prema njegovim riječima, rekla je da je strahovala za svoj život i da je skrenula s uma.

Johnson je jecala dok su je vodili u sudnicu u okovima i lisicama. Plakala je cijelo vrijeme trajanja ročišta.

Svjedočio je i njezin brat Knesley koji je ispričao da je kobnoga dana otišao na posao oko 13.30 te da ništa nije bilo sumnjivo. Kada se vratio s posla 17. rujna oko 3.30 sata u noći pitao je brata gdje su sestra i nećakinja. Kada je njegov brat (17) otišao u stražnji dio kuće potražiti ih, ugledao je stopalo djeteta kako viri iz vreće.

I maloljetni brat je svjedočio te ispričao da je naletio na sestru dok je izlazila iz kupaonice u 6 sati ujutro 16. rujna. Prema njegovim riječima, izgledala je kao da vuče lajne kokaina, ali da nije bio siguran je li doista bila na drogama. Pitao ju je gdje je Sutton, a ona mu je odgovorila: 'Gledaj svoja j*** posla'. Ustvrdio je da je to bio njezin uobičajen odgovor te nije ništa posumnjao. Izašao je van iz kuće te se vratio oko 22 sata kada nikoga nije bilo kod kuće.

Ksnije je, ugledavši nogicu kako viri iz vreće, otrčao je do starijeg brata i prestrašeno mu govorio da je u vreći ljudska noga, no on mu u prvi mah nije povjerovao. Mislio je da se šali.

Braća su pogledala što je u vreći, a potom prvo nazvali strica. Policija je dobila poziv od braće 17. rujna u jutarnjim satima.

Istažitelji su pronašli tragove krvi na ormaru u hodniku, na dvosjedu u dnevom boravku i na drugim predmetima u spavaćoj sobi. U spavaćoj sobi također su pronašli tri noža.

Tijelo tragično stradale curice bilo je zamotano u dekicu, zajedno s trapericama na kojima su pronađeni tragovi krvi. Na tijelu bespomoćne curice utvrđene su ubodne ozljede na vratu, prsima i u abdomenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:31