UŽAS U BIHAĆU

STRAVIČNO OTKRIĆE U NAPUŠTENOM OBJEKTU Pronađena karbonizirana tijela tri osobe, vjeruje se da je riječ o migrantima, naložena obdukcija

Ilustracija
 Fahrudin Bender / CROPIX

Nakon velikog požara koji je u noći s petka na subotu izbio u napuštenom objektu nekadašnje tiskare u Bihaću na mjestu događaja pronađena su tri potpuno izgorjela tijela.

Kako je Dnevnom Avazu potvrđeno iz kantonalnog tužiteljstva, riječ je o migrantima čiji identitet i nacionalnost još nisu utvrđeni. Glasnogovornik kantonalnog Ministarstva unutarnjih poslova Ale Šiljdedić potvrdio je da je u napuštenoj zgradi tiskare izbio požar.

- Odmah su na lice mjesta izašli vatrogasci i naše jedinice. Lokalizirali su i ugasili požar oko tri sata ujutro. S obzirom na uvjete noću i opasnosti od urušavanja objekta, očevid se odgodio do jutarnjih sati, jer nije ni vidljivost dobra. Jutros u 8 sati ekipa je izašla na lice mjesta s vještakom za požare i u prisustvu tužitelja pronađena su tri leša, dakle pougljenjena tijela nepoznatih osoba. Izašao je i patolog Kantonalne bolnice Bihać, koji je potvrdio da se radi o tri tijela. On je pregledom leševa konstatirao da nema tragova nasilne smrti. Ali bi se podrobnija analiza morala izvršiti kako bi se utvrdio stvarni uzrok smrti - kazao je Šiljdedić za Avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:29