PODVALA?

STRAVA U ENGLESKOJ Kupac pronašao ljudsku kost u čarapi iz popularnog lanca odjeće, policija istražuje o čemu se radi

 Profimedia, Alamy

Policija u Essexu započela je istragu nakon što je ljudska kost pronađena u paru čarapa kupljenih u trgovini Primark.

Čarape su kupljene 10. prosinca, no šokirani kupac je tek 2. siječnja otkrio da je u njima ljudska kost i odmah to prijavio policiji.

Policija još istražuje kome bi ta kost mogla pripadati, no za sada su priopćili da se čini da dio kosti nije dospio u čarapu kao posljedica bilo kakvog nasilja, prenosi Independent.

'Detektivi nastavljaju istraživati nakon što je u čarapi kupljenoj u Primarku pronađen dio ljudske kosti. Na njoj nema kože niti nekih drugih čestica, a trgovina razgovara sa svojim dobavljačima kako bi dobili više informacija o ovakvom incidentu', priopćeno je iz policije.

Bez dodatnih testiranja nije moguće znati podrijetlo kosti ili njezinu starost.

Iz Primarka su se ispričali mušteriji koja je pronašla dio kosti u kupljenoj čarapi, a rekli su i da je možda netko stavio dio kosti unutra radi šale ili podvale.

'Primark ozbiljno shvaća ovaj problem i već smo započeli istragu kod naših dobavljača i u tvronici u kojoj su čarape izrađene. Ne postoje nikakvi dokazi koji bi upućivali na to da se u tvornici dogodio bilo kakav incident. Smatramo da je sporni predmet u čarapu iz još neutvrđenih razloga stavio nepoznati pojedinac. Primark je i u prošlosti bio predmetom izdvojenih incidenata, a na kraju se pokazalo da se radilo o podvalama. U toj se tvronici radi roba i za mnoge druge trgovce i izvršeno je bviše provjera. Primark se iskreno ispričava kupcu za ovakvu uznemirenost', stoji u njihovom priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:32