TUGA U MOSTARU

STRAŠNA OBITELJSKA TRAGEDIJA Opaka bolest iznenada ugasila život curice (3), zaražen je i brat...

Ilustracija

Unatoč nadljudskim naporima liječnika i medicinskih sestara u mostarskom Domu zdravlja, koji su u subotu reanimirali djevojčicu (3), ona nije preživjela, piše portal Bljesak.info . Sumnja se na meningokoknu sepsu.

Kako spomenuti portal neslužbeno doznaje, osim djevojčice, u bolnicu su primljena i druga dva člana obitelji - 6-godišnji brat, koji je uz povišenu temperaturu hospitaliziran, te šestomjesečna beba, koja nije imala simptome, ali je zadržana iz preventivnih razloga.

No, tek će obdukcijski nalaz i dodatne analize pokazati koji je bio stvarni uzrok koji je doveo do iznenadne smrti djevojčice, čija obitelj živi u mostarskom naselju Ortiješ.

'Kada smo je primili, djevojčica nije davala znakove života. Sat i pol smo je pokušavali reanimirati, ali nažalost bezuspješno. Idući korak je obdukcija na kojoj ćemo doznati točan uzrok smrti, ali s velikom vjerojatnošću sumnjamo da se radi o meningitisu', rekli su za portal prvi.tv u mostarskoj bolnici.

'Koliko je nama poznato, ovo je prvi slučaj u zadnjih 20 godina da u jednoj obitelji dijagnosticiramo istodobno dva slučaja meningitisa. Koliko je nama poznato, brat preminule djevojčice trenutno nije životno ugrožen i prima odgovarajuću terapiju', rekli su još u bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 21:12