STRAVA U BiH

STRAŠNA NOĆ Pomahnitali suprug nakon svađe čekićem izudarao ženu, a zatim sam sebi odsjekao penis!

Gornja Maoca, 020210.Jake policijske snage u utorak od ranih jutarnjih sati okruzile su selo Gornja Maoca u okolici Brckog u Bosni i Hercegovini u potrazi za vehabijama, koji su osumnjiceni da ugrozavaju nacionalnu sigurnost te zemlje i njen ustavni poredak. Akcija je nazvana
 TUZILASTVO BIH / CROPIX

Mustafa Sprečo (69) nasrnuo je u četvrtak oko četiri ujutro na suprugu Sadetu u selu Mravići u blizini Doboja u BiH i pokušao je ubiti čekićem nakon čega je sam sebi odsjekao penis, javlja Dnevni avaz.

Do sukoba je došlo nakon svađe. Mustafa je suprugu istukao po glavi i tijelu, a zatim je pokušao zapaliti kuću, te sebi isjekao vene i odsjekao spolni organ.

Sadetino zapomaganje čula je njena snaha, koja živi na katu obiteljske kuće. Odmah je pozvala muža Sabaduhina, koji je roditelje pronašao u lokvi krvi.

Mustafa i Sadeta prebačeni su u bolnicu i operirani. Mustafa je smješten na psihijatriji, a Sadeta na neurokirurgiji. Oboje se nalaze u teškom, ali stabilnom stanju i izvan su životne opasnosti.

Za vrijeme očevida policajci su pronašli katastarske izvode pa se pretpostavlja da je svađa izbila zbog imovinskih odnosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 10:51