NAPALI GA

STRAŠAN ZLOČIN POTRESAO MEDITERANSKU PRIJESTOLNICU GRIJEHA Mladića izbacili iz bordela jer nije imao novca, ali njegov pakao tu je tek počeo

 
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Irski je tinejdžer policiji rekao da su ga silovala dvojica muškaraca u party resortu na Mallorci, u zloglasnom Magalufu.

Tog su 19-godišnjaka seksualno napali nakon što je izbačen iz bordela kad se razdvojio s prijateljima s kojima je bio na odmoru.

Tamošnje novine Ultima Hora pišu da se to dogodilo oko 5.30 sati u nedjelju ujutro, no Irac je odlučio da napadače neće tužiti jer ga je zbog svega sram.

Daily mail piše da je ovaj irski turist ušao u bordel, kamo su ga namamile dvije prostitutke i obećale mu striptiz, no kad im je rekao da nema novca da im plati, izbacile su ga van. Pred stražnjim vratima tog kluba su ga dočekala dvojica muškaraca.

Liječnici koji su mladića kasnije pregledali potvrdili su da je bio žrtva seksualnog napada.

'Bolnica je zbog prirode njegovih ozljeda pozvala policiju. Policajci su u bolnici razgovarali sa žrtvom napada, no on im je rekao da ne želi podići optužnicu. Rekao je i da se ne sjeća kako se zvao bordel u kojem se sve dogodilo', rekao je glasnogovornik tamošnje policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:47