POTPUNI HOROR

Stranac joj provalio u kuću i uvukao joj se u krevet, užasnuta majka sve je gledala na kameri: ‘Poslao mi je poruku...‘

Ona je kontaktirala policiju, ali joj je policija poručila da samo ‘blokira njegov broj‘

Caitlin Sullivan i stranac u njezinom krevetu

 /Profimedia

Caitlin Sullivan bila je u kući svoje prijateljice kada je sigurnosna kamera u njezinoj spavaćoj sobi počela zujati. Na njeno opće zaprepaštenje pregledala je snimku i uočila kako se misteriozna osoba penje u njen krevet gdje inače spavaju njena beba i ona.

image

Uljez u krevetu

Caitlin Sullivan/

Nakon što je 29. kolovoza ujutro vidjela nepoznatu osobu kako drijema u njenom krevetu, ova je 22-godišnja njegovateljica odmah pozvala policiju i dočekala ih u svom domu. Tajanstveni spavač je odveden, ali gospođica Sullivan tvrdi da nikada nije uhićen.

Uljez, koji je ostavio kuću prekrivenu krvlju, poslao je bizarnu poruku Caitlin na Facebooku sljedeći dan, zahvalivši joj što ga je pustila da "malo spava". Uz poruku, Rekla je da se od tada vratila kući samo kako bi očistila određene prostorije jer je prestravljena da će se muškarac vratiti.

- Nisam mogla vjerovati svojim očima. Bila sam tako šokirana, nisam znala tko je on. Nisam mogla vjerovati da je muškarac u mom krevetu. Ne razumijem kako je ušao u moju kuću - prokomentirala je. Prema susjedima, muškarac je pokušavao ući u kuću noć prije, oko 22 sata, a viđen je kako vrišti i viče.

- Činjenica da i moj sinčić i ja spavamo u tom krevetu je grozna. Da sam ja bila tamo, vjerojatno bi se popeo u moj krevet i spavao pokraj mene - uznemireno je rekla Daily Mailu.

image

Uljez u krevetu

Caitlin Sullivan/

Što se tiče njegove poruke, zahvalio je Caitlin na tome što mu je dopustila da odmori na tri sata te se nada da nije učinjena nikakva šteta. Za kraj je dodao da se nada da će je upoznati jednog dana. Nadalje, Sullivan rekla je da ne razumije kako je čovjek pronašao njezino ime i trenutačno želi iseliti jer se previše boji odlasku kući.

Naime, Caitlin je kontaktirala policiju, ali joj je policija poručila da samo "blokira njegov broj".

- Tko može reći meni sa sigurnošću da se neće vratiti? Nije kažnjen zbog provale, pa bi to mogao ponoviti...Sada se bojim ostati u svojoj kući zbog svog malog dječaka - rekla je 22-godišnjakinja u strahu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:44