DRUŠTVENE MREŽE GORE

Što to Boris Johnson slika? Prozvali su ga da imitira Churchilla, a onda je krenula brutalna zezancija

Mnogi su ga prozivali jer se opušta u luksuznoj vili na odmoru sa suprugom i sinom dok država prolazi kroz veliku krizu
 Mirrorpix/Mirrorpix/Profimedia

Britanski premijer Boris Johnson viđen je kako slika na terasi vile u Marbellu na španjolskoj obali. Ispred njega je bilo malo platno na štafelaju, no nije vidljivo što je Johnson slikao, što je pokrenulo niz šaljivih komentara na društvenim mrežama čiji su korisnici zaključili kako oponaša bivšeg britanskog premijera Winstona Churchilla.

image
Winston Churchill
Dan Moss/Alamy/Alamy/Profimedia

'Boris? Crta? Odjeven kao Churchill? Namjerno pozirajući negdje gdje ga može vidjeti fotograf? Siguran sam da je ovo slučajnost', 'Radije bih bio Churchill nego međunarodno razočarenje, što trenutno jest', komentirali su Britanci na Twitteru.

Drugi su prozivali Johnsona jer se na odmoru sa suprugom i sinom opušta u luksuznoj vili koja košta 25 tisuća funti tjedno, dok država prolazi kroz veliku krizu.

Ostatak je uz njegovu fotografiju postavljao dječje crteže pokušavajući na šaljiv način prikazati što je britanski premijer zapravo naslikao na odmoru.

'Zadržite ga tamo i zatvorite granice. Napravite što god je potrebno. Bit će dugoročno jeftinije i sigurnije', komentirali su nezadovoljni njegovom politikom.

image
Jeremy Selwyn/Afp/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 23:47