VRATILI SE U LONDON

STJUARDESE PADALE U NESVIJEST Misteriozna bolest srušila pola posade u letu nasred Atlantika: 'Izletjeli su iz kabine i urlali 'Ima li ovdje doktora?'

 gettyimages

Nepoznata bolest srušila je više od pola posade zrakoplova American Airlinesa na letu iz Londona u Los Angeles. Čak 7 od 13 članova zarazilo se misterioznom bolesti usred leta tako da se zrakoplov okrenuo oko Islanda i vratio natrag u London. Po slijetanju na Heathrow i veći broj putnika požalilo se da im nije dobro.

Na samom letu bilo je 188 putnika, a Britanac Alan Gray za Daily Mail opisao je neviđenu paniku iznad oceana.

- Jedna stjuardesa doslovce je pala u nesvijest. Spustila je ruke i srušila se. A onda su se i ostale počele žaliti da im nije dobro i da će ubrzo i one 'poljubiti tlo'. Kapetan je nakon toga rekao da nije voljan riskirati i da se vraćamo u London Nevjerojatno, ovako nešto nikada nisam vidio! Zavladala je velika panika, nismo znali što se događa - rekao je Kris Evans.

Sličnu priču imao je Lee Gunn.

- Letjeli smo oko dva i pol sata, prolazili smo kraj Islanda, kada je netko od osoblja istrčao iz kabine i u panici urlikao 'ima li ovdje doktora?'. Ubrzo su se upalila svjetla i nastala je čitava gungula, ubrzo sam shvatio da nije u pitanju samo jedan hitan slučaj, nego više njih. Kako sam štreber kada su u pitanju zrakoplovi, pomislio sam 'Reykjavik, stižemo!', ali za 20-ak minuta pilot je objavio da se vraćamo u London.

Po slijetanju u Londonu putnicima je zabranjeno bilo izlaziti iz zrakoplova. Brojne liječničke ekipe su se skupile i putnike odvodile prema bolnici.

Iz American Airlinesa su potvrdili incident, ali nisu detaljno obrazložili o čemu se radi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:00