HOROR U ALABAMI

Stigao na rođendansku proslavu pa na licu mjesta ubio suprugu, vlastitu djecu, nećaka i nećakinju...

Svih petero upucano je u glavu te su na licu mjesta ostali mrtvi, osim 6-godišnje Haley koja je još uvijek disala

Brrandon Allan Kendrick s obitelji 

 /Facebook

Brandon Allan Kendrick (32) navodno je ubio svoju suprugu, njihovo dvoje djece te nećaka i nećakinju nakon proslave dječjeg rođendana. Sumnjiči ga se za peterostruko ubojstvo na imanju njegova djeda pastora Allana u ruralnoj Alabami, piše Daily Mail.

Brandonova supruga Kelse Kendrick (24) pronađena je mrtva zajedno s njihovom djecom Kalebom (6) i Kynli (2) te nećacima Coltonom (8) i Haley Daniels (6) u četvrtak navečer. Kelse je sa svojom stranom obitelji slavila Coltonov deveti rođendan koji je trebao dočekati u utorak, no otišla je kući jer je Brandon zahtijevao da hitno dođe.

Svih petero upucano je u glavu te su na licu mjesta ostali mrtvi, osim 6-godišnje Haley koja je još uvijek disala kad je prebačena u bolnicu, no nažalost nije preživjela. Ubijeni su u garaži, a tijela je pronašao pastor crkve koji je oko 20 sati pozvao policiju.

Kelsin ujak Eli Morrow i njegova supruga Brittany rekli su kako je rođendanska zabava održana u kući patrijarha Billa Morrowa te da su sva djeca trebala tamo i prenoćiti. No kad ju je suprug više puta nazvao, spakirala je djecu i uputila se kući.

- Coltonova i Haleyina majka Jessica Morrow (35) sljedećeg jutra trebala je ići na veliku operaciju pa nije bilo druge nego poslati djecu s Kelse. Ono što nas najviše muči je što je odluka da djeca idu s njom donesena u posljednji čas, to nije bio plan - rekla je Brittany.

Policija je požurila na mjesto događaja i uhitila muškarca nakon što su pronađena tijela. Brandon je zatvoren oko 3.30 ujutro i očekuje ga suđenje, a za sad nije poznat motiv ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 04:45