SUSJEDI U ŠOKU

Srpsku trenericu tenisa i maloljetnika uhvatili u Smartu: ‘Molim? Naša Jelena?! Pa ona je iz normalne obitelji...‘

Osumnjičena se nalazi u pritvoru koji prema posljednjem rješenju suda može trajati do 10. lipnja 2023. godine

Jelena M.

 /Instagram

Više javno tužiteljstvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Jelene M. (20) zbog sumnje da je zajedno s maloljetnom osobom, prema kojoj se vodi odvojen postupak, po prethodnom dogovoru neovlašteno, radi daljnje prodaje, prenosila opojnu drogu i to oko 8.5 kilograma marihuane, piše Blic.rs.

Optužnicom, koja je predana Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenoj se na teret stavlja krivično djelo ‘Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u suizvršilaštvu‘. Za ovo krivično djelo zapriječena kazna zatvora je od tri do 12 godina.

Postoji opravdana sumnja da se Jelena M. 12. ožujka ove godine zajedno s maloljetnom osobom odvezla automobilom marke “Smart” do Kopaonika, do mjesta Novo selo i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakirane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik.

Prilikom povratka za Beograd osumnjičene je zaustavila policija i uhitila ih.

Osumnjičena se nalazi u pritvoru koji prema posljednjem rješenju suda može trajati do 10. lipnja 2023. godine.

Jelena je povremeno držala satove tenisa, a u automobilu su je prilikom pretresa pronađeni i teniski reketi, pored droge.

Novinari Blica u ožujku su posjetili kraj iz kojeg dolazi uhićena tinejdžerica, a susjedi su bili u šoku nakon što su saznali da je prevozila drogu. Mnogi od njih nisu mogli vjerovati da je marihuana njena, jer kako kažu, potiče iz normalne obitelji.

- Ona je jedno vrijeme razmišljala da ode u inozemstvo studirati. Imala je ozljedu ruke, pa se zbog toga prestala profesionalno baviti tenisom i počela trenirati djecu. Šokirala sam se kada sam čula, ne mogu vjerovati da je to njeno. Majka joj je odgajateljica, a otac kamiondžija - ispričala je tada susjeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:19