NOVI DETALJI HORORA

SRPSKI MONSTRUM BOLESNO JE VOLIO SINA, A MRZIO SVE ŽENE U krvavi pohod krenuo jer nije želio da njegov sin...

- Nestala mi je cijela obitelj u trenutku. Ostao mi je samo brat, rekao je shrvani Vlastimir Šefer, sin masovnog ubojice Rade Šefera
 Screenshot Blic

- Ovo je strašno. Ne znam što da vam kažem. Nestala mi je cijela obitelj u trenutku. Ostao mi je samo brat, rekao je Blicu shrvani Vlastimir Šefer, sin masovnog ubojice Rade Šefera (55), koji je nedaleko Kanjiže dan nakon njegove svadbe u nedjelju pijan ubio mladenku, njene roditelje, svoju bivšu suprugu i njezine roditelje.

Vlastimir je policiji ispričao da mu je 'otac bio vrlo ljubomoran zbog majke', odnosno bivše supruge Roze, od koje se razveo prije godinu dana.

Navodno je u krvavi pohod krenuo jer nije želio da njegov sin u životu i u braku prolazi kroz ono kroz što je on prošao, za što je krivio bivšu suprugu.

Rade se protivio sinovu vjenčanju kojeg je, kažu poznanici, 'izuzetno volio'. Kažu da je prema Vlastimiru osjećao gotovo bolesnu privrženost dok je sve žene mrzio.

- Imao je nekakve predrasude o Nataliji koje nisu imale veze s tim što je bila Mađarica. Pokušao je utjecati na Vlastimira da je ostavi, ali je njihova ljubav bila jača od svih pritisaka. Nažalost, dan poslije svadbe nisu je uspjeli obraniti, ispričali su mještani Martonoša, odakle je mladenka.

Prije stravičnog pokolja proveo je pet sati na triježnjenju u policiji u Kanjiži, doznaje Blic. Naime, napio se još u subotu na svadbi i tamo napao bivšu suprugu i mlađeg sina Aleksandra.

Aleksandar je napad prijavio policiji, koja je Šefera odvela na triježnjenje, ali ga je tužitelj pustio uz napomenu da prijava zbog prijetnji i nasilja 'ide redovnim putem'.

No, to nije osujetilo njegove zločinačke namjere jer je po izlasku iz pritvora otišao u svoju kuću u Senti gdje je uzeo lovačku pušku.

Prvo je u Oromu usmrtio roditelje svoje bivše supruge, Ružu (68) i Jene (74) T., a potom je otišao u 33 kilometra udaljeni Martonoš i tamo nastavio krvavi pokolj usmrtivši Nataliju (25) i njezine roditelje Karolinu (43) i Šandora (52) B. Nakon toga Rade je usmrtio i svoju bivšu suprugu Rozu.

Teško je ranio Natalijinu tetku, Nataliju Danjon, koja je na svadbi bila sa suprugom, Francuzom Emmanuelom Danjonom, koji je Šefera udario stolicom u glavu i na mjestu ga ubio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 18:24