SLATKA PREVARA

Srbija: Radnik Frikoma varao na nagradnoj igri 'Pažljivo liži' i tako 'zaradio' nekoliko stotina eura i Hummer!

On je radio kao asistent marketinga u tvrtki "Frikom" i osumnjičen je da je odavajući tajne kompanije gdje se prodaju sladoledi koji donose nagradu, prisvojio automobil i nekoliko stotina tisuća eura
Zagreb, 070211.Lijepo vrijeme "izmamilo" je zagrepcane u setnju po gradu. Neki su se odlucili na sladoled , uzivajuci u setnji po Cvijetnom trgu. Danasnje temperature u Zagrebu u 13 sati bile su na Gricu 11 stupnjeva, a u Maksimiru je izmjereno 13 stupnjeva.Foto: Admir Buljubasic / CROPIX
 Admir Buljubasic / CROPIX

Darko R. (29) iz Beograda uhićen je u nastavku policijske akcije suzbijanja prijevara u organizaciji nagradnih igara. On je radio kao asistent marketinga u tvrtki "Frikom" i osumnjičen je da je odavajući tajne kompanije gdje se prodaju sladoledi koji donose nagradu, prisvojio automobil i nekoliko stotina tisuća eura .

Osumnjičeni Darko R. je sa suučesnicima, koristeći poslovne tajne koje su mu bile povjerene u realizaciji nagradne igre „Pažljivo ližite“ protupravno prisvojio džip Hammer, prvu novčanu nagradu od 202.000 eura i više novčanih nagrada od 2.000 eura, kao i veći broj mobilnih telefona, piše Blic .

On je, naime, osumnjičen da je u periodu od 15. do 19.lipnja 2008. godine obavještavao ostale osumnjičene na kojem će prodajnom mjestu biti sladoledi koji donose nagradu.

Kraznenom prijavom obuhvaćeni su još Jovica R. (46), Miloš M. (40), Bane V. (50) i Slaviša N. (42) svi iz Smedereva i Zlativoje Đ. (52) iz Ćuprije i Konstantin I. (28) iz Beograda.

Darko R. je ostalim osumnjičenima davao instrukcije šta trebaju reći prilikom prijave dobitka u firmi „Frikom“ AD Beograd kako bi mogli podići nagradu.

Po preuzimanju nagrade, ostali osumnjičeni dobitke su predavali Darku R.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 23:27