IZVAN KONTROLE

Solovjev u emisiji uživo zbog sina potpuno podivljao: ‘On živi u Moskvi, psi lažljivi! Znate što ću vam napraviti?!‘

‘Čak su i neki odvratni ruski mediji prenijeli ovu priču. Odvratni, jeftini propangadisti‘, kazao je u eteru Solovjev

Sporna fotografija Daniila Solovjova i Vladimir Solovjov

 Screenshot Twitter/youtube/

Vladimir Solovjov, ruski propagandist i i glavni trbuhozborac Vladimira Putina, osvrnuo se na vijest koju su prenijeli brojni svjetski mediji.

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije Vladimirova najmlađeg sina koji navodno radi kao model u Londonu. Daniil (21) na nekima od njih pozira u ženskoj odjeći, s dugačkim, umjetnim noktima i šminkom na licu. Spomenute snimke, koje su postale viralne, nastale su kao dio reklamne kampanje za salon ljepote Vladislav Lisovets Office.

No, Solovjev tvrdi kako na tim fotografijama uopće nije njegov sin. Priznao je da je Daniil jedno vrijeme živio u Londonu, no, kako kaže Solovjev, sada već nekoliko godina studira na jednom prestižnom moskovskom sveučilištu. Također, tvrdi da njegov sin nikada nije radio za nekakvu modnu agenciju u Londonu, a priču je, po Solovjevim riječima, plasirao ukrajinski propagandist Jason Jay Smart.

- On je ‘gay‘, a ne Jay. I nije baš pametan, nego je***o glup - krenuo je sa svojom verzijom priče Solovjev.

- Zvijeri jedne. Lažete kao psi. Samo vi lajite i dalje. Čak su i neki odvratni ruski mediji prenijeli ovu priču. Odvratni, jeftini propangadisti - kazao je u eteru Solovjev, a onda otkrio i da su ga iz ruskih medija koji su objavili priču o Daniilu kasnije nazvali i ispričali mu se.

- Vi niste novinari, vi ste zvijeri. Odbio sam njihovu ispriku. Pa mogli su me nazvati i saznati o čemu se točno radi. Svaki njihov urednik ima moj broj. Sve ću vas tužiti - kazao je Solovjev, a onda osjetio potrebu da istakne kako je proveo 40 dana na ukrajinskom frontu.

Inače, Solovjov ima dva sina, obojica su vojno sposobna, ali nijedan nije u službi. Stariji, Aleksandr Solovjov (34), po zanimanju je redatelj, studirao je u Londonu, a trenutačno snima reklame u Ruskoj Federaciji.

Daniila je pak Vladimir dobio u trećem braku s manekenkom Elgom Sepp, koja je kći humorista Viktora Kokluškina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:01