RUŽAN INCIDENT

Šokantni prizori iz Beograda nakon odavanja počasti ubijenoj Noi: ‘Ovo je jezivo i bolesno‘

Sumnja se kako je transrodnu tiktokericu do neprepoznatljivosti izmasakrirao 33-godišnji muškarac s kojim je bila u vezi

Nepoznati mladić sa zastavom

 Screenshot/TWITTER

Unakaženo tijelo transrodne tiktokerice Noe Milivojev (18) pronađeno je u četvrtak u stanu u centru Beograda, a brojni građani sinoć su se od nje opraštali ostavljajući cvijeće i zastave te paleći svijeće na Trgu republike. Međutim, na društvenim mrežama objavljena je snimka na kojoj se vidi kako nepoznati mladić baca zastave, prenosi portal Mondo.

"Pola sata nakon što je skup završen, lik je došao, pobacao cvijeće i zastave. Ovo je toliko jezivo i bolesno, nemam riječi. Njemu su se pridružili drugi gadovi koji su potom šutirali svijeće i cvijeće. Prepoznaje li možda netko mladića sa snimke", objavljeno je na Twitteru.

Video jasno pokazuje kako mladić uzima zastavu i gužva je. Cvijeće Na Trgu također je razbacano.

Podsjetimo, Noa Milivojev iz Kovilja nestala je 17. lipnja. Kako se sumnja, nju je do neprepoznatljivosti izmasakrirao muškarac s kojim je bila u vezi.

Osumnjičeni D. O. (33) odmah je uhićen i prema prvim saznanjima, sve je priznao, piše Mondo. Ranije je saslušavan zbog Noina nestanka, ali negirao je da je umiješan u slučaj. No policija je osnovano sumnjala da je upravo on izvršio ubojstvo, pa su ga "pritisnuli" i na kraju uhitili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:28