RICARDO MARQUES FERREIRA

ŠOKANTNI DETALJI UBOJSTVA RONALDOVOG FRIZERA Misteriozni stilist poznatih i slavnih čuvao je njihove tajne, sumnja se u vezu s kriminalnim podzemljem

 
Christiano Ronaldo
 REUTERS

Svjetski tabloidi i portali masovno prenose vijest o ubojstvu Ricarda Marquesa Ferreire, poznatog i kao frizera nogometaša Cristiana Ronalda, stručnjaka za styling koji je surađivao s nizom poznatih osoba iz svjetskog jet seta, a posebice s VIP-ovcima portugalskog podrijetla.

Ricardo je ubijen tijekom boravka u jednom poslovnom hotelu u švicarskom Zurichu, u četvrti poznatoj po izraženim kriminalnim aktivnosti. U tom je gradu i živio zadnje dvije godine. Njegovo tijelo s mnogo ubodnih rana, na krevetu je tijekom obilaska prostorija u petak u 14 sati pronašla hotelska čistačica, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon toga su na mjesto zločina žurno pristigli djelatnici policije i bolničko osoblje. Kako se neslužbeno saznaje, scena na koju je osoblje naletjelo u sobi je bila užasna. Šokirani svjedoci opisuju kako je tijelo bilo prekriveno mnogobrojnim ubodnim ranama, i da je ležalo u velikoj lokvi krvi. Neki tabloidi prenose kako je policija uhitila jednog 39-godišnjaka, no službene potvrde za sada još nema.

Za sada se tek otkriva kako oružje kojim je počinjen zločin, a riječ je najvjerojatnije o nožu, još nije pronađeno. Ferreira je u Zurichu imao stan, pa misterioznim ostaje pitanje zbog čega je posljednjih tjedan dana bio stanar u poslovnom gradskom hotelu.

- Nekoliko hotelskih gostiju je užurbano zvalo recepciju hotela tužeći se na snažnu buku iz sobe u kojoj je naknadno otkriveno ubojstvo. Neslužbeno se saznaje i kako se u sobi osjećao intezivan smrad alkohola. Ferreira je u hotelu imao susret s nekim od svojih prijatelja. Svađa kojoj su kumovali alkohol, možda i droga završila je teškim ubojstvom – spominje se u lokalnim izvješćima.

Za sada se sumnja kako je Ferreiro, među prijateljima poznat i pod nadimkom Caju, bio u određenim vezama s kriminalnim podzemljem. Ta pretpostavka, kako mediji pišu, jedan je od indicija koju policija istražuje. Dovodi se i u svezu s frizerovim privremenim hotelskim prebivalištem, u četvrti poznatoj po prostituciji i preprodaji droge. Za sada konkretnijih informacija nema, i to je ono što brine brojne celebove koji su svom omiljenom frizeru rado odavali svoje tajne.

No ne i on njima. Caju je krio svoj život. Instagramski mu je profil bio zatvoren. Zna se tek kako podrijetlo vuče s otoka Madeira odakle dolazi i njegova najslavnija mušterija, nogometaš Ronaldo, piše Slobodna Dalmacija.

Mnogi zbog ubojstva omiljenog stilista poznatih pišu kako je Cristiano upleten u novi skandal, aludirajući na njihov poslovni odnos. Cristiano se po tom pitanju nije izjašnjavao. Poznato je tek to da je nesretnog frizera slavnih, kroz suradnju spominjao i hvalio krajem 2015.godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:48