BRAZILSKI MONSTRUMI

ŠOKANTAN ZLOČIN U RIJU Napad na turiste u minibusu: Istjerali putnike, dečka pretukli, a djevojku šest sati silovali

Brazilska policija uhitila je trojicu muškaraca zbog pljačke i silovanja stranog turističkog para u minibusu u Rio de Janeiru.

Okrutan zločin - u kojemu su počinitelji šest sati silovali ženu, a njezina dečka pretukli - povećao je zabrinutost zbog sigurnosti u metropoli pred kojom su velike manifestacije, a prva od njih je Svjetski dan mladih u srpnju.

Nacionalnost turističkog para još nije otkrivena, ali neki su mediji objavili da je žena američka državljanka.

Ona i njezin dečko u subotu su ujutro ušli u minibus javnog prijevoza na plaži Copacabana.

Počinitelji, među kojima je bio i vozač, istjerali su ostale putnike iz minibusa te potom muškarca pretukli i vezali lisičinama, a ženu silovali.

Sve je to trajalo oko šest sati. Nakon šest sati par su izbacili iz minibusa u gradu Itaborai, smještenom oko 50 kilometara od Rio de Janeira.

Nekoliko sati nakon zločina policija je uhitila dvojicu osumnjičenih i objavila da se zovu Jonathan Foudakis de Souza (20) i Wallace Aparecido Souza Silva (22). Danas je objavljeno da je uhićen i treći počinitelj, Carlos Armando Costa dos Santos (21).

Policija u Rio de Janeiru posljednjih je mjeseci poduzela racije u favelama, pokušavajući slomiti bande i poboljšati sigurnosnu situaciju uoči manifestacija koje čekaju brazilsku metropolu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 16:26