ZABILJEŽILA KAMERA

Snimljen romantični trenutak predsjedničkog para: Pogledajte što je Joe Biden napravio za svoju Jill

Prije ukrcavanja u helikopter, Joe Biden ubrao je cvijet svojoj supruzi Jill
Jill i Joe Biden 
 Cnp/Instar Images/Profimedia

Američki predsjednik Joe Biden nakratko se zaustavio kako bi ubrao cvijet za svoju suprugu Jill dok se par pripremao za ukrcavanje na helikopter Marine One uoči svog putovanja u Georgiju u četvrtak, piše Daily Mail.

Dok su Bidenovi hodali travnatom površinom ispred Bijele kuće, Biden se sagnuo i ubrao maslačak te ga pružio prvoj dami.

Jill Biden bila je odjevena u svijetlo plavu haljinu Oscara de la Rente sa žutim plodovima, koju očito jako voli jer ju često nosi, a koja se prodaje po cijeni od 2.890 dolara.

image
Jill i Joe Biden
Cnp/Instar Images/Profimedia

Inače, Bidenovi često jedno drugome upućuju romantične geste i vrlo su privrženi pa ih se u javnosti često može vidjeti kako izmjenjuju poljupce ili se drže za ruku.

image
Jill i Joe Biden
Cnp/Instar Images/Profimedia

Inače, predsjednički je par krenuo u Georgiju kako bi obilježili predsjednikov stoti dan u uredu. Dok su u toj državi, sastat će se s bivšim predsjednikom Jimmyjem Carterom i prisustvovati jednom automobilskom skupu.

image
Jill i Joe Biden
Cnp/Instar Images/Profimedia

Predsjednik će tijekom posjeta predstaviti svoj plan za pomoć američkim obiteljima i plan zapošljavanja težak 4,1 milijarde američkih dolara koji se većinom fokusira na infrastrukturu i razne socijalne programe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:44