UZNEMIRUJUĆE

Snimila trenutak u kojem ju je njezin dečko ubio iz pištolja: Ono što je učinio nakon toga je jezivo...

‘Punice, tko god da joj je ovo napravio, platit će‘, rekao je u bolnici majci djevojke

 Diego Fonseca, Ielly Alves

 Twitter, Instagram

Mlada Brazilka je snimila trenutak u kojem ju je njezin dečko upucao. On je pak policiji rekao da ju je ustrijelio muškarac na motociklu, prenosi Daily mail.

Dramatična snimka prikazuje Diega Fonsecu (27) kako stoji kraj prozora i drži oružje upereno u Ielly Alves (23) u gradu Jataiju. Na snimci se može čuti kako se Alves smije i govori Fonseci:

- Hajde dušo, učini to. Wow, tako ukusno...

Zatim je povukao okidač, a ona se srušila na pod te je snimka završila. Fonseca ju je hitno odvezao u bolnicu, no umrla je prije nego što su joj liječnici uspjeli pružiti pomoć.

Policija je primijetila da Fonseca daje proturječne izjave pa su ga odveli u policijsku postaju. Tamo su pregledali mobitel njegove djevojke i otkrili snimku pucnjave.

Fonseca je uhićen pod optužbom za ubojstvo. Njegov je pištolj pronađen u blizini mjesta na kojem je parkirao automobil ispred bolnice.

Zbog pljačke i napada na bivšu djevojku već ima kriminalnu prošlost.

Majka ubijene djevojke je brazilskoj novinskoj kući G1 rekla da joj je Fonseca prišao i obećao pronaći ubojice njezine kćeri.

- Od njega sam saznala da je u bolnici. U domu zdravlja me zagrlio i rekao mi: ‘Punice, tko god da joj je ovo napravio, platit će‘, ispričala je majka djevojke, Olesiane Alves.

Dodala je i da je njezina kćer hodala s Fonsecom godinu i sedam mjeseci te da je htjela prekinuti tu vezu. Prisjetila se i da joj je kćer i prošle godine zatražila medicinsku pomoć nakon što ju je Fonseca napao te je morala dobiti šavove na ruci.

Prošle se godine tom paru dogodio još jedan incident: Fonseca je djevojku istukao kad je čuo da razgovara s bivšim dečkom.

- Više puta su se posvađali i ona je došla kući s modricama. Mislila sam da se ne trebam miješati, no bilo je teško. Nije mi puno govorila jer je znala da me to boli, kaže majka. Kćeri je prije mjesec dana savjetovala da potraži policijsku zaštitu bude li joj dečko ponovno prijetio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:18