MOBY

SLAVNI GLAZBENIK TVRDI DA IMA POVJERLJIVE INFORMACIJE O TRUMPU 'Rusi ga ucjenjuju od prvog dana, uskoro krećemo u rat s Iranom'

 Getty Images

Slavni američki glazbenik Moby objavio je u ponedjeljak na društvenim mrežama da je tijekom vikenda razgovarao s "prijateljima koji rade u Washingtonu" i da je doznao "insajderske" informacije o predsjedniku Donaldu Trumpu.

Prema Mobyjevim izvorima, Trumpa ucjenjuje ruska vlada zbog mnogo gorih stvari od onih za koje se dosad javno govorkalo, te da je Trumpova administracija istovremeno u pritajenoj suradnji s ruskom vladom "i da je tako od prvog dana".

Moby je također naveo da postoje planovi i u Republikanskoj stanci i u desničarskim krugovima da se "otarase" Trumpa, te da "obavještajne službe širom svijeta... rade da predoče informacije koje će dovesti do otkaza na visokom nivou i, u konačnici, do 'impeachmenta' (opoziva predsjednika)".

Moby je objavio da, prema njegovim informacijama, SAD planira započeti rat s Iranom, te da već strateški razmješta američke ratne brodove duž obale.

"Pišem ove stvari tako da kad/ako se dogode, postojat će javni zapis o tome", naveo je. "Ovo su doista neshvatljiva i užasavajuća vremena, jer imamo nekompetentnog predsjednika kojeg u biti posjeduju strane sile", napisao je Moby.

after spending the weekend talking to friends who work in dc i can safely(well, 'accurately'...) post the following things: 1-the russian dossier on trump is real. 100% real. he's being blackmailed by the russian government, not just for being peed on by russian hookers, but for much more nefarious things. 2-the trump administration is in collusion with the russian government, and has been since day one. 3-the trump administration needs a war, most likely with iran. at present they are putting u.s warships off the coast of iran in the hope that iran will attack one of the ships and give the u.s a pretense for invasion. 4-there are right wing plans to get rid of trump. he's a drain on their fundraising and their approval ratings, and the gop and koch brothers and other u.s right wing groups are planning to get rid of trump. 5-intelligence agencies around the world, and here in the u.s, are horrified by the incompetence of the trump administration, and are working to present information that will lead to high level firings and, ultimately, impeachment. i'm writing these things so that when/if these things happen there will be a public record beforehand. these are truly baffling and horrifying times, as we have an incompetent president who is essentially owned by a foreign power. -moby

A post shared by moby XⓋX (@moby) on

Nešto kasnije, Moby je pozvao Amerikance da glasaju protiv Trumpa na općim izborima 2018. godine.

Nakon nekih sumnjičavih komentara o njegovoj objavi, Moby je putem Twittera i Instagrama poručio da je većina informacija koje je objavio dostupna javnosti, ili će to biti uskoro.

Objavio je Moby i sliku klauna s balonima, te napisao: "Hej, ja sam samo klaun. Mislim, možda ne postoje planovi Trumpove administracije o ratu s Iranom. I možda krug Trumpovih najbližih suradnika nije ispunjen ruskim operativcima. I možda Rusija nema potpuno razorne informacije o Trumpu kojima ga drže po svojom kontrolom. I možda braća Koch i njihovi prijatelji ne razmatraju mogućnosti da izbace Trumpa iz Bijele kuće. Nemojte samo previše pažljivo pratiti Flynna (Trumpov savjetnik za nacionalnu sigurnost koji je iznenadno dao ostavku u ponedjeljak navečer nakon što je Ministarstvo pravosuđa obavijestilo Bijelu kuću da bi mogao biti žrtvom ucjene - op.a.) i Manaforta (bivši šef Trumpove kampanje - op.a.) i USS Cole i Ruse koji su nestali ili umrli nedavno, te što se sada događa u Ukrajini. Na koncu, ja sam samo ćelavi klaun koji vjerojatno ništa ne zna. Idem sad raditi životinje od balona".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:18