PRIJETI JOJ ZATVOR

'SILOVALA SAM SVOG UČENIKA' Profesorica engleskog priznala da je nakon bračnog kraha utjehu htjela naći tamo gdje ne smije

 Instagram

Srednjoškolska profesorica engleskog jezika i glume u Vancouveru, u američkoj saveznoj državi Washington, izjasnila se krivom prema optužnici da je silovala svog 15-godišnjeg učenika.

Prema sudskim dokumentima na koje se poziva Daily Mail , Stephanie McCrea (36) se u prosincu prošle godine upustila u neprimjerenu vezu sa svojim učenikom, s kojim se u više navrata nalazila prije nastave i nakon proba za školske predstave. Da su se upustili i u nedopuštene spolne aktivnosti, istražiteljima je otkrila žrtva, 15-godišnji dječak kojega je profesorica, inače majka 9-godišnjeg sina, obljubila.

Gospođi McCrea se u trenutku stupanja u neprimjerenu vezu raspadao brak, a svojoj je žrtvi zaprijetila da će se ubiti ako ikome išta kaže o njihovoj vezi. Dva tjedna prije uhićenja u siječnju ove godine ona si je život doista pokušala oduzeti.

Njezina je odvjetnica na sudu kazala da je 2012. godine McCrea počela patiti od određenih mentalnih tegoba, nakon što je doživjela tešku prometnu nesreću.

Profesoricu su u srednjoj školi suspendirali, a nakon priznanja zlodjela vrlo će vjerojatno dobiti i otkaz. Izricanje kazne najavljeno je za kraj rujna, a prijeti joj 5-godišnji boravak iza rešetaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 19:02