SKRIVENA KAMERA

Seks skandal trese Srbiju: Tajnica zastupnika Srpske radikalne stranke snimila pornić sa šefom

'Ma, on je egzibicionist! Voli se hvaliti. Zato vam je on ili netko njegov poslao snimku'
 Kurir-info.rs

Očekujem da me pozoveš, da me 'cimneš'... Tako glasi uvod u "akciju" na seks snimku Dušana Marića, zastupnika Srpske radikalne stranke (SRS), i njegove tajnice Tamare Rašić, piše srbijanski Kurir .

Porno uradak snimljen je 21. siječnja skrivenom kamerom, i na snimci se jasno vide tajnica i zastupnik Marić. No, kako tvrdi, nije tu snimku nikome poslala.

- Sa slanjem videa nemam nikakve veze! Mi se ionako ne skrivamo, pitajte koga hoćete. On i ja smo bez ikakvog skrivanja u posljednjih pet godina bili ne samo u Beogradu nego i ovdje (općina Velika Plana op.a.). I da budem preciznija - nismo bili zajedno, nego smo živjeli u mom stanu - rekla je tajnica, inače razvedena majka dvoje djece.

Dušan Marić pak nije razveden i ima dvoje djece, baš poput Tamare. Kako odbija dati ikakav komentar na spornu snimku objašnjenje je ponudila njegova ljubavnica.

- Ma, on je egzibicionist! Voli se hvaliti. Zato vam je on ili netko njegov poslao snimku , da napravi sebi reklamu. Meni to nije trebalo ni za šta - bila je vrlo jasna Tamara Rašić.

Navodno je Dušanu Mariću počela opadati popularnost i ovo je učinio kako bi je povratio. Hoće li mu to pomoći ili odmoći teško je reći, posebno jer su njemu priklonjeni nešto konzervativniji glasači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 18:41