PAO I MESSENGER

Samo nekoliko dana nakon ‘blackouta‘, dio korisnika Facebooka i Instagrama opet ima problema

Na stranici Downdetector korisnici su prijavili više od 32.000 problema s učitavanjem na Instagramu oko 20 sati
 Lionel Bonaventure/AFP

Samo nekoliko dana nakon što su Facebook i njegovi servisi bili nedostupni korisnicima diljem svijeta punih šest sati, danas je dio korisnika prijavio nove probleme, i to na Instagramu, Facebooku i Messengeru.

Drugi put u tjedan dana, u petak iza 20 sati neki korisnici imali su problema s učitavanjem Instagrama, nisu prolazile poruke na Messengeru, a bilo je problema i na Facebooku.

Na stranici Downdetector korisnici su prijavili više od 32.000 problema s učitavanjem na Instagramu oko 20 sati. Manji broj ljudi, njih 1.600 prijavilo je probleme na Facebooku, u isto vrijeme. Još manji broj ljudi, njih 800, prijavilo je probleme s Messengerom.

Facebook se u međuvremenu oglasio vezano za probleme u petak navečer napisavši na Twitteru kako su svjesni problema koje ima određen broj korisnika u radu s njihovim servisima te kako rade na tome da čim prije uklone probleme. Ispričali su se zbog prekida u radu.

Facebook je okrivio "neispravnu promjenu konfiguracije" za gotovo šestosatnu blokadu koja je prije nekoliko dana spriječila 3,5 milijarde njihovih korisnika u pristupu društvenim medijima i uslugama razmjene poruka kao što su WhatsApp, Instagram i Messenger.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 06:38