BESRAMNO

Russell Crowe u središtu bizarnog skandala na Malti, glumac u šoku: ‘Pogledajte što se vrti na tom otoku...‘

Neuvjerljivi i zrnati Crowe veliča novu aplikaciju tvrtke, dok se u pozadini vrte loše montirani isječci iz zraka

Isječak ‘deepfake‘ snimke s lažnim Russellom Croweom

 /Screenshot Youtube

Russell Crowe oštro je osudio jednu tvrtku za nekretnine na Malti zbog upotrebe ‘deep fake‘ snimke na kojoj popularni glumac hvali aplikaciju koja pronalazi dostupne nekretnine na mediteranskom otoku, piše Daily Mail.

U lažnom videu, neuvjerljivi i zrnati Crowe veliča novu aplikaciju, dok se u pozadini vrte loše montirani isječci iz zraka vrhunskih malteških nekretnina.

"Dame i gospodo, uzbuđen sam što mogu s vama podijeliti neke fantastične vijesti, posebno s onima na Malti, ali i onima koji razmišljaju o preseljenju na ovaj prekrasan otok", govori lažni Crowe. "Nedavno sam otkrio nevjerojatan alat koji je moje iskustvo traženja kuće učinio doista besprijekornim i ugodnim."

Crowe se uputio na X kako bi razotkrio snimku. "Ovo se vrti po Malti. Očito je lažna glupost, nemojte nasjedati na to", poručio je na platformi na kojoj ima 2,9 milijuna pratitelja.

"Ono što je još očito je da je ova tvrtka podmukla čim pribjegava ovakvom načinu promoviranja. Blokiraj, prijavi, ignoriraj", napisao je i dodao da nikad nije koristio usluge tvrtke Swipelets.

image

Rusell Crowe

Milan Malíček/Borgis/Profimedia/Milan Malíček/borgis/profimedia

Spomenuta tvrtka besramno se hvalila partnerstvom s legendarnim Russellom Croweom i u nedavnoj Instagram objavi. "Swipelets x Real Estate Agency Malta udružuje snage sa samim Gladiatorom, donoseći vam neusporediva iskustva s nekretninama", napisali su.

Crowe je dugo bio obožavatelj Malte, arhipelaga u Sredozemnom moru između Sicilije i obale Sjeverne Afrike. Australska zvijezda stekla je svjetsku slavu igrajući glavnu ulogu u filmu Ridleyja Scotta Gladijator iz 2000. godine, s mnogim scenama snimljenim na Malti. Također je nastupio sa svojim bendom The Gentlemen Barbers prošlog lipnja u glavnom gradu Valletti. Tada se šalio kako mu je ova porezna oaza drugi dom.

"Nikad se ne zna... raspravljalo se i o državljanstvu", rekao je tada na konferenciji za novinare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:14