SHOW U MILANU

Ruby brani Berlusconija i sebe: Mi smo žrtve!

 AFP

- Ako je ovo Palača pravde, onda ja tražim da se ovdje i izvrši pravda - poručila je danas mlada Marokanka Karima El Mahroug, poznatija kao Ruby Srcolomka, prosvjedujući ispred sudnice u Milanu. Žena zbog koje Silviju Berlusconiju prijeti osuda za seks s maloljetnicom danas je tražila zaštitu za sebe, ali i za bivšeg talijanskog premijera.

U prosvjedu je istaknula dva zahtjeva. Od novinara je zatražila da se prema njoj odnose s više poštovanja, a od suda je zatražila da ne donese presudu Berlusconiju prije nego što ona ne ispriča svoju istinu na sudu.

- Sud i mediji su me proglasili prostitutkom, iako sam ponavljala da nisam naplaćivala seksualne usluge. Posebno to nisam napravila Berlusconiju - istaknula je Ruby koja je prešutjela to da je sama kriva za to što je sud njezino svjedočenje proglasio nepotrebnim. Naime, na dva ranije zakazana svjedočenja nije se pojavila.

Berlusconiju se sudi jer je Ruby, u vrijeme kada ga je posjećivala i kada ju je on spasio od deportacije izmišljotinom da je nećakinja bivšeg egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka, imala 17 godina, nedovoljno da bi joj bunga-bunga premijer mogao nekažnjeno platiti seksualne usluge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 12:01