OSRAMOĆENA KOMPANIJA

Razbijen lanac elitne prostitucije, stjuardese u glavnoj ulozi! ‘Znate li koliko su naplaćivale za samo 90 minuta?‘

Policija je rekla da je svodnica za samo nekoliko mjeseci zaradila više od jedne milijarde VND (38 000 eura)

Ilustracija

 Jim Varney/Sciencephoto/Profimedia/Jim Varney/Sciencephoto/Profimedia

Policija je razbila lanac prostitucije stjuardesa u kojem je do 30 članica kabinskog osoblja radilo kao escort - naplaćujući bogatim klijentima do 2700 eura po noći u Vijetnamu, piše Daily Mail.

Policajci su pretresli luksuzni hotel u Ho Chi Minh Cityju u srijedu navečer, gdje su navodno pronašli tri stjuardese u krevetu s različitim muškarcima. Četvrta žena, koja je model, također je uhićena dok se družila s mušterijom.

Policija je uhitila i navodnu svodnicu Vo Thi My Hanh (26) te je privela. Navodno je slala muškarcima slike svojih djevojaka u njihovim zrakoplovnim uniformama kako bi privukla mušterije.

Policajci su rekli da je Vo Thi My Hanh bila stjuardesa u nacionalnom prijevozniku Vietnam Airlines prije nego što je otišla prije nekoliko mjeseci kako bi se usredotočila na to da bude svodnica s punim radnim vremenom, a i sama je primala klijente.

Policajci su rekli da je Vo Thi My Hanh sada u pritvoru pod sumnjom za prostituciju i posredovanje u seksualnim uslugama.

Policijska uprava grada Ho Chi Minha izjavila je u četvrtak u priopćenju: - Dana 9. kolovoza 2023. odjel kriminalističke policije predvodio je i koordinirao s policijom Distrikta 1 da se provede plan za demontiranje seksualnog prstena.

Provedena je inspekcija hotela u ulici Le Thi Rieng u okrugu Ben Thanh, Okrug 1, gdje su policajci otkrili da se u četiri sobe nalaze četiri osobe koje se bave prostitucijom. Tri su bile stjuardese, a jedna manekenka, sve u dvadesetima. Osumnjičena Vo Thi My Hanh privedena je zbog čina posredovanja u seksu.

U policijskoj postaji četiri su žene tvrdile da ih je zaposlila osumnjičenica koja im je dogovarala seks u hotelu za cijenu od 1000 dolara do 3000 dolara. Priznali su počinjenje kaznenog djela.

- Vo Thi My Hanh priznala je da je kontaktirala s mnogim stjuardesama, "vrućim djevojkama" i fotomodelima, a zatim je slala fotografije prostitutki u uniformama stjuardesa kako bi nagovorila mušterije da ih angažiraju za seks.

Policajci su rekli da su kupci plaćali Vo Thi My Hanh koja bi zatim organizirala sastanke između muškaraca i kabinskog osoblja - od kojih su mnoge bile njezine bivše kolegice i djevojke iz drugih zrakoplovnih kompanija.

Neki bi muškarci čak angažirali po dvije stjuardese odjednom za cijelu noć.

U izjavi se dodaje: - Osumnjičena Vo Thi My Hanh također je izravno sudjelovala u prodaji seksa kupcima u gradovima Hanoi, Ba Ria, Vung Tau.

Navodna prostitutka visoke klase Vo Thi My Hanh navodno je vrbovala svoje bivše kolegice ponudama dodatne zarade dok su bile na odmoru u Vijetnamu. Također je vrbovala modele u gradu.

Policija tvrdi da je u njezinim knjigama bilo najmanje 30 žena.

Bile su to uglavnom stjuardese, koje su već prošle iscrpljujuće intervjue kako bi dokazale da su dovoljno lijepe i imaju pravu tjelesnu građu za rad u zrakoplovnoj tvrtki - što ih čini savršenima za bogate klijente iz cijelog svijeta koji su spremni platiti velike iznose.

Vo Thi My Hanh bi navodno prikupila sedam milijuna VND (260 eura) kao svoju naknadu za svaku rezervaciju.

Muškarcima je naplaćivala 900 eura za 90-minutnu seansu s djevojkama ili 2700 eura za noćenje.

Policija je rekla da je svodnica za samo nekoliko mjeseci zaradila više od jedne milijarde VND (38 000 eura).

Na njezinim profilima na društvenim mrežama vidi se da radi kao kabinsko osoblje Vietnam Airlinesa, dočekujući klijente i VIP goste.

Objavila je i svoje fotografije na jahtama i fotografije boravka na luksuznim destinacijama diljem svijeta.

Policajci tvrde da je to bio dio prijevare da uvuče druge žene u svoj stil života.

Policajci sada pokušavaju ući u trag ostalima koji su uključeni u lanac prostitucije i pozvali su ostale uključene osobe da daju više informacija, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:43